Laura Cosoi, mamă pentru a treia oară, în câteva zile: "Mă pregătesc să nasc natural"

 Dumba Gabriela
.

Laura Cosoi, în vârstă de 40 de ani, va deveni mamă pentru a treia oară, peste doar câteva zile. Actrița este însărcinată tot cu fetiță, iar ea și soțul ei, Cosmin așteaptă să o strângă în brațe. Laura Cosoi a dezvăluit că își dorește să nască natural, cu ajutorul lui Dumnezeu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Laura Cosoi își va strânge peste doar câteva zile cel de al treilea copil în brațe. Actrița vrea să nască tot natural și se roagă la Dumnezeu să aibă și de această dată șansa asta.

76567656

În câteva zile, Laura Cosoi va naște a treia fetiță

Laura Cosoi a scris pe blogul său cum decurg pentru ea și familia ei ultimele zile de sarcină și cum toată lumea așteaptă cu nerăbdare să o cunoască pe fetiță.

„E incredibil chiar și pentru mine, dar iată că am început numărătoarea inversă până la venirea pe lume a surioarei Ritei și Verei. Parcă mai ieri îți spuneam că mi se pare minunat să am încă o dată șansă să aduc pe lume un suflet, iar acum mă pregătesc să nasc – natural, cu ajutorul lui Dumnezeu.

Ce mă emoționează foarte tare e că fetele au deja o relație cu surioara lor care va veni curând pe lume, iar modul cum își manifestă tandrețea e copleșitor.

Spre exemplu, Rita e curioasă și pune tot felul de întrebări: cum mănâncă bebe, cum respiră, dacă ține ochii închiși sau deschiși, dacă doarme sau e trează și multe altele. O pupă, o mângâie și uneori îi cânta.

E super implicată în evenimentul acesta din familie! Pe de altă parte și Vera a preluat un pic din comportamentul Ritei. Știe că bebe e în burtică la mami și vine din senin, îmi ridică tricoul și îi da „puși' surioarei', povestește Laura Cosoi pe blogul ei.

Cum și-a menținut Laura Cosoi silueta în timpul sarcinii

Gravidă a treia oară și pe ultima sută de metri cu sarcina, actrița ne-a spus recent cum a reușit să se mențină în formă, cu toate că nu a putut face de data acasta sport deloc, spre deosebire de celelalte două sarcini.

Nu aș spune că nu m-am transformat, pentru că îmi accept transformările corpului. Nu mi se pare că kilogramele în plus mă fac mai puțin dorită sau mai puțin femeie.

Ba dimpotrivă, în ceea ce mă privește, din toată perioada vieții mele de 40 de ani, e clar că în momentele în care sunt însărcinată mă simt în forma mea desăvârșită de femeie, din toate punctele de vedere.

Tocmai de aceea, probabil că am tot repetat experiența și n-aș putea spune că nu mănânc anumite lucruri, chiar am mâncat foarte mult dulce în cele două sarcini, cel puțin acum și cu Vera am mâncat mult mai mult dulce, am simțit nevoia, aveam și sentimentul că o să-mi iasă glicemia foarte mare la analize, dar nu s-a întâmplat, deci totul e în grafic, se pare că așa simte organismul să reacționeze.

Citește și: Cum le-a spus Laura Cosoi fetițelor ei că e însărcinată a treia oară! Cum au reacționat Rita și Vera:„Asta a fost remarca’/ EXCLUSIV

Citește și: Laura Cosoi, primele declarații despre numele celei de-a treia fetițe:„Se potrivește foarte bine cu ea’ / EXCLUSIV

Citește și: Actrița Ada Condeescu, mărturisire dureroasă:M-am confruntat cu hărțuire din partea femeilor din industrie’ / EXCLUSIV

Laura Cosoi: „Eu n-am putut să fac sport’

E foarte important să mergi pe instinct și să ajungi să îți cunoști foarte bine organismul, să-l asculți până la urmă, e foarte important să te hidratezi, să faci sport, dacă poți.

Eu n-am putut să fac sport, cel puțin în sarcina asta, absolut deloc. La Rita să spunem că am făcut mai mult, dar nu am putut, însă apreciez femeile care pot să facă asta.

Pe mine faptul că am făcut sport de performanță sunt convinsă că m-a ajutat foarte mult. Corpul e făcut să se transforme și trebuie să te accepți, să te obișnuiești cu aceste transformări și să le primești așa, cu brațele deschise, să înțelegi motivul pentru care se întâmplă”, a declarat Laura Cosoi pentru VIVA!.




 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton