Este vremea căpşunelor, iar Laura Cosoi a pregătit la acest început de vară un desert simplu şi uşor, care nu pune silueta în niciun pericol.
Alături de parfumatele căpşune, Laura a folosit pişcoturi şi iaurt grecesc.
Iată ingredientele:
capsune – 1 kg
un iaurt grecesc mic
piscoturi – o cutie
nectar de agave sau miere
o jumatate de lamaie
miezul de la o pastaie de vanilie sau esenta de vanilie
Pentru început, amestecă iaurtul cu nectarul de agave sau cu mierea şi adaugă vanilia. Tot ceea ce mai trebuie să faci este să aşezi ingredientele într-un pahar, iar aici fiecare îşi poate da frâu liber imaginaţiei.
„Le poti aseza cum crezi ca e mai frumos. Eu pun piscoturi pe fundul unor pahare mai mari, apoi felii de capsune si iaurt. Alternez cele trei straturi pana cand se umple paharul. Este atat de usor de preparat si absolut delicios! Sper sa-ti placa si tie!’, a scris Laura pe blog-ul ei.