Laura Andreșan este însărcinată! Grasu XXL va deveni tată

.

Laura Andreșan și Grasu XXL formează un cuplu de mai bine de 10 ani. Cei doi își trăiesc povestea de dragoste cu discreție, dar, recent, faimoasa viitoare mămică a ținut să împărtășească vestea cu fanii lor – Laura Andreșan este însărcinată!

 


Laura Andreșan (37) a postat recent pe contul ei de socializare o fotografie care nu lasă loc niciunei îndoieli – ea și partenerul ei de viață, Grasu XXL vor deveni curând părinți. Poza înfățișează o femeie însărcinată căreia nu i se vede fața și care își ține protector mâinile pe abdomen, gest specific femeilor însărcinate. Laura nu a dezvăluit sexul bebelușului (deși cordonul din floricele ar putea sugera că este vorba despre o fetiță), dar hashtagurile vorbesc de la sine…  „#nocomment #justbump #babybump #madewithlove (n.r.: #niciuncomentariu #doarburtică #copil #făcutcudragoste )’.


Laura Andreșan și Grasu XXL vor deveni părinți.

Într-un interviu dat anul trecut pentru libertatea.ro, viitorul tătic, Grasu XXL, spunea despre viitorul lui copil, care, iată, va veni la timpul potrivit, așa cum și-a dorit: „Sunt 100% convins că nu am niciun copil. Nici așa fără să știu de el. În niciun caz. Nici nu mi-ar plăcea să apară vreunul. Un copil e o responsabilitate imensă și nu așa se face. Doamne ajută să vină și la mine când o fi timpul’, a declarat Grasu XXL, pentru libertatea.ro.


(Foto: Mihai Ionescu, click.ro)

Laura Andreșan e greu de recunoscut

Iată și prima imagine cu viitoarea mămică surprinsă, după anunțarea sarcinii, de fotoreporterii click.ro, în acest weekend, la Romexpo. Laura Andreșan are o imagine diferită de cea pe care o afișa pe vremuri, înainte de a se retrage din prim-planul lumii mondene. Cu o ținută casual și pantofi comozi, Laura nu se deosebește cu nimic din mulțime. Desigur, poate doar strălucirea din priviri să trădeze clipele fericite pe care le trăiește acum alături de viitorul tată al copilului ei…