Larisa Tănăsoiu a dezvăluit sexul copilului pe care îl aşteaptă cu fostul soţ al Cristinei Spătar: „A fost un copil programat, dorit”

.

Larisa Tănăsoiu a dezvăluit sexul copilului pe care îl aşteaptă cu Alin Ionescu, fostul soţ al Cristinei Spătar. Cea alintată „regina Instagramului' aşteaptă un băieţel, acesta fiind primul copil pentru ea şi al treilea pentru afacerist.

„Larisa este o viitoare mămică. Tananana. Da, ştiu, n-aţi fi bănuit. Da. Cred că sunt făcută pentru aşa ceva, pentru viaţa de familie cu copii şi cu tot ce trebuie. Mi-am dorit foarte mult doar că era important să fac asta cu omul potrivit, nu puteam face cu oricine doar că îmi doream. A fost un copil programat, dorit. Da, bineînţeles. Suntem oameni maturi şi ştim ce vrem să facem, când vrem să facem şi cum trebuie să fie lucrurile. Bineînţeles, am făcut testul la momentul respectiv. Eu am avut prea mari emoţii să mă uit la el. Au fost mai uşoare decât mă aşteptam.(nr. primele luni de sarcină. Nu am avut greţuri aproape deloc. Alea pe care le-am avut, nu s-au finalizat. Îmi era poftă de carne. În fiecare zi. Asta a fost cea mai ciudată poftă.', a declarat bruneta, la Acces Direct.


Larisa este foarte încântată de faptul că va deveni mămică pentru prima oară și așteaptă cu nerăbdare momentul în care îşi va strânge copilul în braţe.

„Aş vrea să nasc natural, pentru că aşa suntem create noi, femeile. Mă bucur că vine un băieţel şi abia aştept să îl cunosc. L-am văzut doar că nu ne-am dat seama exact cu cine seamănă. Ştim doar că este înalt. Este înalt, deci seamănă cu amândoi. Aş vrea să ia ceva şi de la tăticul lui. Are trăsături foarte frumoase. Sper să ia multe de la el.', a mai spus soția afaceristului Alin Ionescu.


Cu multe luni în urmă, Larisa s-a mutat în vila iubitului, iar Cristina Spătar a fost nevoită să părăsească locuința împreună cu copiii. După divorțul de Alin Ionescu, cântăreața a continuat să locuiască în vila acestuia, de dragul copiilor.