Larisa Iordache și Diana Bulimar au fost certate timp de 3 ani: „Nu suntem genul care să vorbim zilnic”

 Ifrim Georgiana
.

Larisa Iordache și Diana Bulimar au fost certate timp de 3 ani. Cele două gimnaste sunt legate de o prietenie de peste 10 ani. Recent, acestea au participat la emisiunea „America Express', însă au fost eliminate din show-ul care traversează peste 7.000 de kilometri, prin Mexic, Guatemala și Columbia. Într-un interviu recent, Larisa Iordache a vorbit despre relația pe care o are cu Diana Bulimar, susținând că timp de 3 ani nu și-au vorbit și au încercat să se evite.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Diana Bulimar și Larisa Iordache sunt prietene din anul 2007, atunci când aceasta din urmă s-a mutat la Onești. Cele două sportive au o relație extrem de apropiată, dincolo de faptul că se întâlnesc zilnic în sala de gimnastică. Acestea au fost concurente la emisiunea „America Express', însă au fost primele care au părăsit competiția. Recent, Larisa Iordache a recunoscut că a existat o perioadă de 3 ani în care nu s-a mai simțit așa de apropiată de colega ei, dezvăluind ce s-a întâmplat între ele.

r-9r-9

Larisa Iordache și Diana Bulimar au fost certate timp de 3 ani. După eliminarea de la „America Express', cele două gimnaste au fost extrem de dezamăgite, având în vedere că aveau toate atuurile pentru a intra în cursa pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Citește și: Diana Bulimar, după ce ea și Larisa Iordache au fost eliminate de la America Express: „Chiar m-a afectat. Îmi era rușine să…'

Citește și: Câți bani primește lunar Larisa Iordache de la statul român. De ce s-a retras din gimnastică: „24 din 24 stăteam stresată şi…'

Citește și: Constantin Enceanu, speriat de cutremurul care a avut loc marți, în România: „Am crezut că trece un…”

Citește și: America Express 2023 – Drumul Aurului. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat a doua imunitate din Guatemala

Larisa Iordache și Diana Bulimar au fost certate timp de 3 ani

Larisa Iordache spune că neînțelegerile dintre ea și Diana Bulimar le-a determinat să rupă legătura timp de 3 ani. Acum, se pare că cele două sportive au învățat să vorbească despre problemele din relația lor și să găsească soluții împreună.

„Ca-n orice relaţie. Am stat trei ani în care nu prea am vorbit. Când ne întâlneam, vorbeam, evident. Întâi de toate, ştim că trebuie să fim mature şi să comunicăm, chiar dacă avem o problemă. Dar nici nu suntem genul care să vorbim zilnic, să ne dăm raportul', a declarat Larisa Iordache, potrivit OK! Magazine.

„Ne-am întors cu multe kilograme în plus'

Larisa Iordache a explicat de unde vine porecla „Gogo', așa cum se strigau cele două gimnaste în timpul emisiunii „America Express'. Totul s-a întâmplat în urmă cu 20 de ani, atunci când acestea s-au întors de la Olimpiada de la Tokyo.

„Prin 2012, când ne-am întors de la Olimpiada de la Tokyo, am avut două săptămâni libere, după o perioadă de şase luni în care ne-am antrenat continuu – pentru că, în anul acela, pentru noi n-au existat decât Europenele şi Olimpiada. Şi, în vacanţa cu familia, am exagerat un pic cu mâncarea şi ne-am întors cu multe kilograme în plus, de toţi antrenorii ne spuneau că arătăm ca două gogoşi. Şi au început să ne strige Gogo şi-așa am rămas amândouă cu porecla asta', a povestit Diana Bulimar.

Diana Bulimar: „Eu antrenez grupe de copii de 2-7 ani'

În prezent, Diana Bulimar este antrenoare de gimnastică la complexul deținut de Ion Țiriac. Aceasta lucrează cu copii și spune că nu și-ar fi imaginat să aibă atîta răbdare cu cei mici.

„Eu antrenez grupe de copii de 2-7 ani la complexul domnului Ţiriac. Ador ce fac acum. Nu am crezut că am atât de multă răbdare cu copiii, pentru că atunci când eram gimnastă, eram foarte repezită. În schimb acum, de când sunt cu copiii, sunt schimbată. E atât de frumos să-i vezi cum evoluează! M-am topit toată când m-am întors după Sărbători şi am văzut că toţi au venit la mine cu desene. Pe lângă asta, am descoperit lumea gimnasticii neprofesioniste, cu concursuri și spectacole unde poţi prezenta un exerciţiu de un minut și jumătate, exact ca în gimnastică', a susținut sportiva.

Larisa Iordache este antrenoare la Dinamo

Pe de altă parte, Larisa Iordache antrenează copii la Clubul Dinamo. Aceasta s-a retras din gimnastică la finalul lui 2021, ca urmare a accidentărilor repetate.

„Eu antrenez gimnaste pentru performanţă, de la 7 la 14-15 ani, la Clubul Dinamo. Îmi place foarte mult ce fac. (…) Da, dar nu sunt niciodată dură. Eu, ca să le mustrez când nu respectă indicațiile, nu le mai bag în seamă. Indiferența e cea mai dură pedeapsă, decât să ţip sau să mă enervez', a spus aceasta.

Sursa foto. Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton