Larisa Iordache are un nou iubit: „Eu sunt un om care își dorește o familie”

.

Larisa Iordache are un nou iubit. Întoarsă din America Express, fosta gimnastă a recunoscut că iubește din nou și a făcut primele declarații despre cel care i-a cucerit inima. Aceasta își dorește o familie și a susținut că nu va da înapoi când va simți că este momentul potrivit. Iată ce declarații a făcut sportiva!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


După două luni petrecute în America Latină, Larisa Iordache s-a întors în România și a oferit un interviu despre schimbările din viața sa amoroasă. Aceasta a susținut că iubește din nou și este fericită că a găsit pe cineva care să o înțeleagă și să o susțină. Mai mult, fosta gimnastă a vorbit despre atuurile relației sale și despre planurile de viitor, din care nu lipsește și cel de a deveni mamă.

Larisa Iordache are un nou iubit. De-a lungul timpului, antrenoarea de gimnastică a fost discretă cu privire la viața sa sentimentală. Acum, aceasta a recunoscut public că iubește din nou și că a a avut norocul de a da peste o persoană care îi oferă înțelegere și sprijin.


Citește și: Ce relație are Larisa Iordache cu Nadia Comăneci:„Mereu îmi scrie…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte Larisa Iordache după accidentarea de la Jocurile Olimpice:'Urmez un tratament cu…'. Când revine în competiții / EXCLUSIV

Citește și: Care este numele real al lui Theo Rose.Ce scrie în buletinul artistei

Citește și: Iulia Albu, în vacanță la familia iubitului. Cum se înțelege cu socrii:„Liniște totală’

Larisa Iordache are un nou iubit

Fosta gimnastă a dat de înțeles că între ea și noul ei iubit lucrurile decurg cât se poate de bine. Deocamdată, cei doi nu se afișează public, Larisa Iordache mărturisind că pune mare preț pe viața privată.


„Am avut norocul să întâlnesc un om foarte ok, care să mă înțeleagă și care să mă susțină, pentru că în principiu asta caut. (…) Înțelegerea într-o relație contează foarte mult, iar eu am avut norocul ăsta. (…)

Din prima mi-am exprimat dorința de a fi fidelitate, comunicare și înțelegere. Credc că ăsta este cumva succesul unei relații. Sunt iubitoare, sunt și agitată, sunt și aprigă, îl și sec câteodată, că, na, așa suntem noi femeile. Dar întotdeauna încerc să nu depășesc limita, pentru că este foarte important să fiu în banca mea, indiferent de situație. (…)


Încercăm să păstrăm totul pentru noi. Nu ascund absolut nimic, însă mie mi-este drag, iubesc, sunt iubită și atunci cred că este necesar să știu doar eu asta și omul cu care sunt. O viață privată este mult mai sănătoasă’, a declarat Larisa Iordache potrivit spynews.ro.


„Eu chiar sunt un om care își dorește o familie’

Fosta gimnastă își dorește să-și întemeieze o familie. Larisa Iordache nu vrea să grăbească lucrurile, însă susține că nimic nu o va face să dea înapoi în momentul în care va decide că e pregătită să devină mamă.

„Eu chiar sunt un om care își dorește o familie a mea (…) dar nu mă grăbesc cu absolut nimic. Nu vreau să am regrete. Chiar dacă eu sunt foarte asumată, îmi doresc să fie de două ori gândite înainte și să fie cu calm. Atunci când va fi momentul o să fie cu siguranță și nu o să mă dau înapoi. Îmi doresc și fată și băiat’, a adăugat aceasta potrivit sursei citate.