Laetitia Casta este însărcinată a patra oară, la 43 de ani

.

Laetitia Casta este însărcinată a patra oară, la 43 de ani, și așteaptă un copil cu partenerul său, actorul Louis Garrel, acesta fiind al cincilea din familia lor. Cel mai mare dintre copiii supermodelului francez are 20 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Laetitia Casta va împlini 43 de ani în luna mai și este însărcinată pentru a patra oară. Supermodelul a anunțat încă de acum patru ani că își mai dorește încă un copil, al patrulea pentru ea și al cincilea pentru familia lor, deoarece Louis are și el o fetiță adoptată în 2011.


Laetitia Casta și Louis Garrel sunt împreună de șase ani și sunt mai fericiți ca niciodată, acum că vor fi din nou părinți. S-au căsătorit în iunie 2017, în Corsica, aproape de casa ei natală și încă de atunci declarau că așteaptă cu nerăbdare încă un copil.


La aproape 43 de ani, Laetitia Casta are deja trei copii: o fiică de 20 ani Sahteene, făcută cu fotograful Stephane Sednaoui, un fiu, Orlando, de 15 ani şi încă o fiica, Athena, de 13 ani, cu actorul italian Stefano Accorsi, cu care a fost logodită.

„Copiii mei sunt înainte de orice pentru mine, sunt cei mai importanţi, eu îi duc la şcoală, eu le prepar pachetele cu mâncare, eu le spun poveşti. Îi privesc cum cresc şi e atât de bine! Când îi văd cum se dezvoltă, sunt atât de mândră, de fericită!', declară supermodelul acum câțiva ani.


La rândul său, Louis Garrel are o fetiţă, Celine, pe care a adoptat-o în 2009 cu iubita lui de atunci, Valeria Bruni Tedeschi.

Citește și:

Alexandra Dinu, primele declarații înainte de debutul la Românii au Talent: „Am luat-o ca pe un semn'

Relația neștiută dintre Cătălin Botezatu și Bianca Brad: „M-am îndrăgostit de ea la prima vedere'

Antonia și-a schimbat look-ul radical, pentru un pictorial exclusiv VIVA! Cum arată cu breton și părul scurt


Laetitia Casta a pozat goală la 42 de ani

Supermodelul și actrița Laetitia Casta a fost model pentru Victorias
Secret și LOréal dar a apărut și pe copertele a nenumărate reviste:
Cosmopolitan, Vogue, Rolling Stone, Elle și Glamour.

De asemenea, Laetitia Casta a lucrat și cu designeri celebri: Yves Saint Laurent, Jean-Paul Gaultier, Chanel, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, J. Crew, Louis Vuitton, Givenchy, Roberto Cavalli, Lolita Lempicka, Vivienne Westwood. 


La 42 de ani, Laetitia Casta este mai frumoasă ca oricând și asta s-a văzut și în pictorialul nud pe care l-a realizat.

„Când venim pe lume, suntem goi. Nu trebuie să ne ascundem. În cele din urmă, nuditatea este un act de rebeliune', a declarat Letitia Casta.