Lady Gaga - Surprinsă cu noul iubit

.

Deși mulți credeau că Lady Gaga și fostul logodnic Taylor Kinney se vor împăca, ei bine, cântăreața se pare că are alte planuri în plan sentimental!

 


 

 

 

Cu câteva săptămâni în urmă, presa internaționala relata faptul că Lady Gaga și-a regăsit iubirea în brațele managerului ei, Christiano Carino. De data aceasta zvonurile nu mai răman sub semn de întrebare întrucât cei doi au fost surprinși de paparazzi în fața unui restaurant sărutându-se.

 

Îmbrăcată lejer, într-o salopetă albă, Gaga nu a mai ținut cont că poate fi urmărită de paparazzi. Cei doi s-au ținut de mână zâmbindu-și, demonstrând tuturor că între ei e o relație amoroasă destul de serioasă.


 

Primele zvonuri legate de relația lor au apărut în urma spectacolului pe care artista l-a susținut la Super Bowl. Atunci cei doi au fost surprinși făcându-și un selfie și se pare că un martor i-a văzut sărutându-se pe stadion, chiar cu câteva ore înainte ca Super Bowl să-nceapă. Ulterior, în cadrul unui interviu Lady Gaga a lăsat să se înțeleagă că este cineva prezent în viața ei personală, însă nu e pregătită să mai vorbească lumii întregi despre acest aspect.


 

 

Bianca Ion

Foto: Twitter, Instagram