Lady Gaga, striptease pe covorul roz la Met Gala! Artista a purtat nu mai puțin de patru ținute

 Oana Pantazi
.

Lady Gaga este cunoscută pentru extravaganțele sale, însă artista reușește să uimească la fiecare apariție. Același lucru s-a întâmplat la Met Gala 2019, unde artista a purtat pe covorul roșu nu mai puțin de patru ținute, de care s-a schimbat în văzul audienței! Pe scurt, Lady Gaga a făcut striptease la Met Gala!

La capitolul extravaganță și outfituri îndrăznețe, ca să nu spunem nebunești, nimeni nu o întrece pe Lady Gaga, artista reușind să uimească aproape de fiecare dată. Deși fanii ei și-au spus că mai mult decât rochia din hălci de carne și încălțările asortate sunt maximum de îndrăzneală vestimentară, iată că Lady Gaga a dovedit că are resurse nelimitate.

Recent, la Met Gala, artista a făcut o adevărată demonstrație de forță, etalând pe covorul roșu nu mai puțin de patru ținute, de care s-a dezbrăcat pe rând, în fața spectatorilor siderați. Însoțită de cinci dansatori, de makeup artistul ei, dar și de fotograful personal, artista a pus în scenă un adevărat show ad-hoc. Tema Met Gala 2019 – „Camp: Notes on Fashion' – a fost perfect respectată de către Lady Gaga!

Lady Gaga a rămas în lenjerie intimă pe covorul roșu!

Artista a sosit printre primii la Met Gala 2019 și a transformat instantaneu covorul roșu într-o scenă de spectacol. Artista a purtat o incredibilă rochie-capă de într-o nuanță fuchsia, cu o trenă de aproape 8 metri, creată de bunul ei prieten, designerul Brandon Maxwell. Până să se dezmeticească audiența, Lady Gaga și-a dat rochia jos, lăsând să se vadă o rochie neagră tip corset, la care a asortat o… umbrelă. Pe dedesubt, artista purta o altă rochie, de culoare roz, tip columnă, la care a purtat ochelari de soare supradimensionați Linda Farrow și un telefon mobil pe măsură, stil anii ’90.

Și exact când spectatorii credeau că mai mult de atât nu se poate, artista s-a dezbrăcat în mers, ajutată de staff-ul ei, și de ultima rochie, rămânând în lenjerie intimă, la care a accesorizat ciorapi plasă și o pereche de cizme cu platforme, foarte înalte. Artista s-a întins pe spate, pe scările Met Gala, și și-a mișcat trupul în mod lasciv. Încă o dată, Lady Gaga a reușit să dea un spectacol pe măsura performanțelor sale muzicale, capitol la care, de asemenea, excelează.

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton