Lady Gaga este însărcinată? Cum a comentat cântăreaţa zvonul că ar aştepta un copil

.

Zvonul că Lady Gaga este însărcinată a făcut ocolul pământului, fani din lumea întreagă primind cu bucurie vestea, însă cântăreaţa le-a stricat petrecerea. Lady Gaga a anunţat, printr-un mesaj publicat pe Twitter, că va lansa un nou material discografic, negând cu această ocazie şi zvonurile potrivit cărora ar fi însărcinată.

 


Referindu-se la zvonurile apărute în Statele Unite şi care au fost preluate de toate tabloidele din lume, că ar fi însărcinată, Gaga a scris pe Twitter: „Zvonuri că sunt însărcinată? Da, sunt însărcinată cu #LG6', referindu-se la cel de-al şaselea album de studio.

Lady Gaga a mai criticat recent şi reţelele de socializare online, pentru că le-au permis oamenilor să răspândească rapid informaţii false.

Ea a infirmat, astfel, speculaţiile apărute după prestaţia de la gala premiilor Oscar, ce a avut loc pe 24 februarie, la Los Angeles, potrivit cărora ar fi avut o idilă cu actorul american Bradley Cooper, care i-a fost regizor şi coleg de platou în filmul „A Star Is Born/ S-a născut o stea'.


Atunci când a fost întrebată recent despre ce spun gurile rele, ea şi-a dat ochii peste cap, după care a afirmat că „reţelele de socializare sunt toaleta internetului' şi că „ceea ce au făcut pentru cultura pop este oribil'.

Ea a continuat spunând că oamenii au văzut dragoste, pentru că asta au vrut şi ea şi actorul Bradley Cooper să arate. Ea a exclamat apoi „Sunt o artistă! Cred că am făcut o treabă bună. V-am păcălit!'.