Lady Gaga are un nou iubit... Și nu e Bradley Cooper! Cum au fost surprinși cei doi

.

Deși o planetă întreagă spera ca între Lady Gaga și Bradley Cooper să se fi aprins flacăra pasiunii și în viața reală, iată că artista a fost surprinsă recent alături de un alt bărbat, iar între ei este o relație mai mult decât colegială!

La nici șase luni de când s-a despărțit de logodnicul ei, Christian Carino, Lady Gaga (33) a fost surprinsă în compania unui alt bărbat, în ipostaze intime, iar acesta nu este Bradley Cooper, așa cum își doreau fanii celor doi. Chiar dacă Lady Gaga era singură, iar Bradley Cooper era și el proaspăt despărțit de iubita lui Irina Shayk, iată că între cei doi artiști nu s-a înfiripat nimic în cele din urmă, cel puțin nu aparent… Iar asta deoarece Lady Gaga, în ultimul timp, este ocupată cu altcineva. Este vorba despre un membru al staff-ului ei, inginerul de sunet Daniel Horton (37), cei doi fiind surprinși în timp ce se sărutau într-un restaurant din cartierul Studio City, California.


Artista s-a sărutat cu noul bărbat din viața ei în public!

Mai mulți martori ai efuziunii sentimentale a artistei au declarat pentru publicația PEOPLE, că Lady Gaga și Daniel Horton păreau mai mult decât simpli prieteni și că s-au giugiulit de mai multe ori în timpul mesei, fără să le pese că ar putea fi observați și fotografiați de cei din jur. În una dintre fotografiile intrate în posesia publicației amintite, artista este în picioare, în timp ce el stă așezat pe scaun, și îl sărută pasional, în timp ce îi înconjoară capul cu mâna. E greu de crezut că acesta este un simplu gest prietenesc, cu atât mai mult cu cât limbajul mimico-gestual spune altceva. Pe scurt, fanii perechii Lady Gaga-Bradley Cooper vor trebui să se consoleze cu gândul că aceștia vor rămâne un cuplu doar pe marele ecran…


Foto: Hepta, People, Instagram