Lady Gaga a căzut de pe scenă în timpul unui concert! "Am crezut că a murit!"

 Oana Pantazi
.

În timpul unui show ce a avut loc marți-seară, Lady Gaga a căzut de pe scenă, din cauza unui fan cu care dansa. Artista s-a accidentat serios, cu atât mai mult cu cât fanul ei a căzut peste ea…

Lady Gaga a trecut prin momente dramatice, în Las Vegas, în cadrul show-ului Enigma, în timp ce performa pe scenă și a avut ideea nefericită să invite un fan să danseze alături de ea. În timp ce tânărul dansa cu artista în brațe, s-a dezechilibrat și au căzut amândoi de pe scenă, de la o înălțime apreciabilă.

Din nefericire, în cădere, tânărul a ajuns deasupra artistei, care s-a lovit destul de serios, din cauză că a susținut și greutatea acestuia. Videoul capturat de fani a făcut imediat înconjurul social media, devenind viral, iar foarte mulți au fost convinși că artista a fost grav rănită, scrie ew.com.

Lady Gaga a căzut de pe scenă… cu fanul peste ea!

Tânărul, pe nume Jack, a rămas cu siguranță cu o amintire de neuitat… Dacă, în momentul în care artista i-a sărit în brațe fanul ei a fost în al nouălea cer, cu siguranță ce s-a întâmplat ulterior l-a marcat puternic! Lady Gaga a avut puterea să revină pe scenă, deși părea să se fi rănit serios, în condițiile în care artista suferă de fibromialgie, o maladie care afectează încheieturile și provoacă dureri puternice. Fanii chiar au scris pe rețelele de socializare, imediat după incident: „Am crezut că a murit!”

Cu zâmbetul pe buze, Lady Gaga s-a întors pe scenă, unde a cântat Million Reasons, și l-a invitat din nou alături de ea pe Jack, care, de emoție, a început să plângă… „Este uimitor! Ne iubim atât de mult, încât am căzut de pe scenă. Am căzut unul în brațele celuilalt. Am fost ca Rose și Jack de pe Titanic. Cred că vom bea niște ceai după”, a glumit artista, în aplauzele întregii săli.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton