"Lacrimi la Marea Neagră", din toamnă la Kanal D. Tema serialului turcesc este tulburătoare: violenţa domestică

 Dumba Gabriela
.

„Lacrimi la Marea Neagră' (titlul original: „Sen Anlat Karadeniz') este noul serial turcesc care va întră în grila postului Kanal D, din această toamnă. „Lacrimi la Marea Neagră' a înregistrat audiențe record încă de la primele episoade difuzate, a fost o adevărată revelație pentru piața genului, atingând 40% cota de piață, în ianuarie 2018.   

„Lacrimi la Marea Neagră”, un nou serial turcesc la Kanal D„Lacrimi la Marea Neagră”, un nou serial turcesc la Kanal D

„Lacrimi la Marea Neagră' spune o poveste de viață tulburătoare, în care publicul din România va regăsi o realitate dureroasă a societății românești actuale: violența domestică. Personajul central, Nefes (interpretată de Irem Helvacioglu), este o tânără care lupta să-și recapete libertatea dintr-o relație plină de violență și să depășească traumele psihice provocate de această.

Din povestea unei victime, „Lacrimi la Marea Neagră' devine povestea unei luptătoare, simbol pentru milioane de femei curajoase care își iau viețile înapoi și schimbă în bine statistici îngrijorătoare. Conform unor statistici recente, în România, una din zece femei este afectată de violență domestică. În 2017, 46 de femei și-au pierdut viață în urmă violenței în familie, conform datelor oficiale ale Poliției.

Nefes, eroina serialului, pare desprinsă din statistici dramatice. Dar, în același timp, se desprinde de acestea. Fragila Nefes se transformă din victimă  într-o femeie puternică, hotărâtă să-și schimbe soarta și, mai ales, capabilă de o mare iubire care o va vindecă.

Mare parte din acțiunea serialului se desfășoară pe țărmul turcesc de la malul Marii Negre, iar publicul din România va avea bucuria să descopere acest spațiu familiar în care se dezvoltă scenariul extrem de alert și intens al producției.

Nu pierdeți din această toamna, la Kanal D, 'Lacrimi la Marea Neagră', un serial care va emoționa profund prin subiectul extrem de sensibil și actual, va cuceri milioanele de privitori prin scenariu credibil, jocul actorilor și, nu în ultimul rând, prin frumusețea unor peisaje de toamnă sălbatice și familiare totodată.

Pentru amatoarele de gen, dar nu doar pentru ele, avem o lista cu cele mai frumoase seriale turcesti!

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton