La mulţi ani, Kate Moss!

.

Într-un restaurant select din Londra, fashion icon-ul Kate Moss si-a serbat ziua de naştere. La aniversarea a 40 de ani, i-a avut alături pe oamenii dragi ei: soţul, Jamie Hince, şi câţiva prieteni buni: Stella McCartney, Sadie Frost John Galliano şi Mario Testino.

 


Îmbrăcată într-o little black dress, peste care a purtat o haină din blană de leopard şi încălţată cu o pereche de pantofi din lac, Kate a sosit la restaurant la braţul soţului ei.

 

Top modelul  iubeşte petrecerile mai mult decât orice altceva, astfel ca aceasta se pare ca nu a fost singura organizată de Kate. Presa susţine că a închiriat un penthouse într-un hotel celebru din Londra, dar şi că şi-a invitat prietenii pe insula Necker, aflată în proprietatea lui Richard Branson, bunul ei prieten.


 

 

La 40 de ani, Kate se află în continuare în atenţia revistelor de modă şi a brand-urilor celebre. A apărut pe coperta aniversară a revistei Playboy, după ce Hugh Hefner a decis că nicio altă vedetă nu este mai îndreptăţită să celebreze cea de-a 60-a aniversare a revistei.

 

Kate încheie contracte după contracte, colaborând cu Rimmel şi Versace, iar în luna aprilie va lansa o nouă colecţie pentru Topshop.


 

Pare să îi meargă bine şi în viaţa personală, după ce s-a căsătorit cu Jamie Hince, chitaristul celor de la The Kills. În ultimul timp, nu a mai făcut subiectul presei de scandal, aşa cum se întâmpla în perioada în care era iubita lui Pete Doherty.

 

Foto: Hepta