La mulţi ani, Kate Moss!

 Florentina Liutic
.

Într-un restaurant select din Londra, fashion icon-ul Kate Moss si-a serbat ziua de naştere. La aniversarea a 40 de ani, i-a avut alături pe oamenii dragi ei: soţul, Jamie Hince, şi câţiva prieteni buni: Stella McCartney, Sadie Frost John Galliano şi Mario Testino.

 

Îmbrăcată într-o little black dress, peste care a purtat o haină din blană de leopard şi încălţată cu o pereche de pantofi din lac, Kate a sosit la restaurant la braţul soţului ei.

 

Top modelul  iubeşte petrecerile mai mult decât orice altceva, astfel ca aceasta se pare ca nu a fost singura organizată de Kate. Presa susţine că a închiriat un penthouse într-un hotel celebru din Londra, dar şi că şi-a invitat prietenii pe insula Necker, aflată în proprietatea lui Richard Branson, bunul ei prieten.

 

 

Stella McCartneyStella McCartney

La 40 de ani, Kate se află în continuare în atenţia revistelor de modă şi a brand-urilor celebre. A apărut pe coperta aniversară a revistei Playboy, după ce Hugh Hefner a decis că nicio altă vedetă nu este mai îndreptăţită să celebreze cea de-a 60-a aniversare a revistei.

 

Kate încheie contracte după contracte, colaborând cu Rimmel şi Versace, iar în luna aprilie va lansa o nouă colecţie pentru Topshop.

 

Pare să îi meargă bine şi în viaţa personală, după ce s-a căsătorit cu Jamie Hince, chitaristul celor de la The Kills. În ultimul timp, nu a mai făcut subiectul presei de scandal, aşa cum se întâmpla în perioada în care era iubita lui Pete Doherty.

 

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton