La ce a renunțat Prințul Harry de dragul lui Meghan. E o tradiție veche de secole, iar el era mare fan!

Au trecut aproape patru luni de când sunt căsătoriți și deja nu mai e un secret pentru nimeni că Ducele de Sussex o pune pe soția lui pe primul plan chiar și când vine vorba despre tradițiile regale. Iată la ce a renunțat Prințul Harry de dragul lui Meghan!

Castelul Balmoral, locul preferat al Reginei Elisabeta a II-a, unde au loc partidele de vânătoare.

Castelul Balmoral, locul preferat al Reginei Elisabeta a II-a, unde au loc partidele de vânătoare.

Weekendul trecut, familia regală a plecat în Scoția pentru o vacanță de familie, urmând să stea la Castelul Balmoral, una dintre reședințele preferate ale Reginei Elisabeta a II-a. Iar unul dintre scopurile principale ale acestei excursii este unul care i-a nemulțumit pe fanii suveranei Marii Britanii. Chiar dacă anii 1800 sunt de mult duși, familia regală britanică a rămas tributară unei îndeletniciri pe care cei mai mulți dintre noi o găsesc crudă și, adeseori, fără rost – vânătoarea! Iată la ce a renunțat Prințul Harry de dragul lui Meghan!

Prințul Harry nu a participat la vânătoarea de potârnichi de dragul lui Meghan.

Prințul Harry nu a participat la vânătoarea de potârnichi de dragul lui Meghan.

Prințul George a mers la vânătoare de potârnichi!

Pe scurt, familia Reginei și invitații lor au mers la reședința de la Balmoral pentru vânătoarea anuală de potârnichi, tradiție regală veche de prin anul 1853. Anul acesta a participat chiar și Prințul George, a cărui prezență, la vârsta de doar 5 ani, a creat și câteva controverse, toată lumea fiind de acord că este o vârstă prea fragedă pentru a fi supus unor imagini atât de sângeroase. George a fost însoțit de mama lui, Kate Middleton, dar și de cea mai mare parte a clanului regal, care l-a însoțit pe micul prinț în cea mai nouă aventură a vieții sale – vânătoarea de potârnichi. Totuși, la eveniment de anul acesta s-a înregistrat și o absență notabilă…

Prințul George a participat la prima lui vânătoare de potârnichi la doar 5 ani!

Prințul George a participat la prima lui vânătoare de potârnichi la doar 5 ani!

Harry nu vrea să o supere pe Meghan

Conform publicației Express, Prințul Harry, un vânător pasionat – care, de altfel, a participat la prima sa vânătoare la vârsta de 12 ani – a lipsit de anul acesta de la tradiționala vânătoare regală, iar asta, doar pentru a nu o supăra pe proaspăta lui soție, Meghan Markle, care este o cunoscută purtătoare de cuvânt pentru drepturile animalelor. Harry a mai lipsit de la o vânătoare, în luna decembrie anul trecut, la scurt timp după ce el și Meghan își anunțaseră logodna. Membrii familiei regale au fost stupefiați de decizia Prințului Harry, dar nu au comentat. Nu se știe exact dacă Meghan i-a cerut lui Harry în mod explicit să nu participe la vânătoare sau dacă el a luat decizia în mod independent, este însă cert că, mai nou, prințul împărtășește opiniile soției sale cu privire la drepturile animalelor. „Dacă Meghan nu se simte confortabil cu gândul că el merge la vânătoare, el nu ar vrea să se o supere', a declarat un apropiat al familiei regale, iar evidența ne-a demonstrat că sursa a spus adevărul. Datorită lui Meghan, acum, Harry stă departe de armele de foc.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton