La 84 de ani, Florin Piersic este un bunic fericit! Cum arată Sasha, nepoțelul său de patru ani, despre care toți spun că-i seamănă

.

Florin Piersic este un bunic tare fericit! La 84 de ani, actorul se bucură de dragostea a patru nepoți, trei băieți și o fetiță, copiii celor doi fii ai săi, Daniel și Florin jr. Cel mai mic dintre nepoți este Sasha, în vârstă de patru ani acum, pe care părinții săi încearcă să-l țină cât mai departe de ochii curioșilor. Cei care l-au văzut cum arată au spus din start că ii seamănă leit bunicului „Mărgelatu”.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Zilele trecute, Florin Piersic jr. a sărbătorit împlinirea a 52 de ani la mare, alături de iubita lui, Andreea, și fiul lor, Sasha, acum în vârstă de patru ani.


‘Pe plajă. Răsăritul. Ora 5.43. Soarele a ieșit din apă. Mai întâi a fost ca o unghiuță, apoi s-a transformat încet-încet într-o minge portocalie. Când s-a desprins de linia mării, am avut impresia că a sărit un pic în sus, exact ca o minge de baschet. Iluzii optice, iluzii poetice’, descrie poetic actorul răsăritul.

‘O săptămână n-am știut ce e aia internet sau facebook. Acum am găsit mesajele. Am foarte mulți prieteni. Buni și dragi.

Îmbrățișare mare tuturor. Stay safe, yall. Love you’, a mai scris pe Facebook fiul lui Florin Piersic și a postat câteva fotografii cu fiul și iubita lui.


Florin Piersic jr. postează foarte rar poze cu copiii săi, iar de data asta a fost o premieră pentru fanii săi de pe rețelele de socializare. Nu-l mai arătase fanilor pe cel mic de când era bebeluș.


Sasha este cel de-al doilea copil al actorului şi regizorului Piersic Jr., primul fiind o fetiţă, Sonia (14), din relaţia avută timp de 4 ani cu actriţa Dorina Chiriac (47 de ani).

Florin Piersic are patru nepoți

În afara celor doi nepoți din partea lui Florin jr., Sasha și Sonia, Florin Piersic mai are doi nepoți din partea celuilalt băiat al său, Daniel, rezultat din căsnicia cu Anna Szeleș. Daniel are și el doi băieți, Mark Cristian (12 ani) și încă un băiețel de 9 ani și jumătate.