Cum arată și cu ce se ocupă Margareta Pâslaru, la 77 de ani. A lansat un nou album, iar încasările vor fi donate

.

La 77 de ani, Margareta Pâslaru a lansat un nou album, cu 18 piese, intitulat „Idei' şi anunţă că tot ceea ce va încasa din acest album va dona Crucii Roşii. Prima solistă de muzică uşoară de la noi, care a primit la Cannes Trofeul M.I.D.E.M., Margareta Pâslaru, este voluntar de onoare al Crucii Roşii Române.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În al 62-lea an de activitate artistică, Margareta Pâslaru are compoziţii proprii noi, înregistrate pro bono, în duet cu Horaţiu Mălăele, Sofia Vicoveanca, Virgil Ianţu şi Luiza Zan.


Arhiva compoziţiilor sale din anii 60 si 70 este preluată de alte generaţii în frunte cu actriţa Emilia Popescu. Solistele, Daniela Cojocaru, Maria Nagy, Angela-Ioana Gheorghiu au beneficiat de noi aranjamente, în timp ce Păuniţa Ionescu păstrează atmosfera din 1976.


În album este şi un moment în amintirea lui Dan Andrei-Aldea şi o surpriza din 1950.

„În acest an primejdios, înlesnim hrana vitala pentru cei în impas, dăruind drepturile de autor şi încăsarile rezultate din vânzarea albumului „Idei' înregistrat în Studioul Zsolt şi Andrei Kerestely. Însămânţăm binele din care rodeşte dinamica viitorului’, a spus Margareta Pâslaru, potrivit Mediafax.


Margareta Pâslaru anunţă că încasările acestui album vor fi donate integral către Crucea Roşie pentru programul Banca de Alimente, proiectul inițiat chiar de artistă.

Programul a fost lansat de către Crucea Roşie România în 2009 şi a reuşit să ajute, până în acest moment, peste 200.000 de familii sau persoane singure. Fiecare persoană care beneficiază de pe urma acestui program primeşte un pachet de alimente de bază, peste 2.500 de voluntari alăturându-se acestui demers în fiecare an.


Citește și:

O mai știți pe „Veronica'? A împlinit 50 de ani și nu mai are nicio legătură cu actoria!

Smiley, noul jurat de la Românii au Talent. Prezentatorul l-a înlocuit pe Andi Moisescu

Vladimir Găitan a murit cu un regret imens, legat de fiul și de nepoțica lui: „Mă doare îngrozitor…'