La 54 de ani, Monica Bellucci arată senzațional! A slăbit 15 kg pentru iubitul cu 18 ani mai tânăr

 Dumba Gabriela
.

Monica Bellucci are 54 de ani și iubitul ei, Nicolas Lefebvre, 36. Nu doar că diferența de vârstă nu se vede, dar actrița pare chiar mai tânără decât bărbatul cu 18 ani mai mic. A slăbit peste 15 kg și apropiații cuplului spun că Monica este mai fericită ca niciodată alături de tânărul proprietar al unei galerii de artă din Paris.

Monica BellucciMonica Bellucci

Monica Bellucci a divorţat de actorul Vincent Cassel, în august 2013, după 18 ani de relaţie. Din căsnicia cu acesta are două fiice, Léonie, de 8 ani, şi Deva, în vârstă 14 ani. Monica Bellucci a jucat în 60 de filme şi are o avere de 45 de milioane de dolari.

Pentru că Nicolas Lefebvre este mult mai tânăr decât ea, mulți nu au privit cu ochi buni această relație, dar iată că Monica a înflorit, pur și simplu, alături de Nicolas.

Presa străină scrie că a slăbit considerabil și are o siluetă de topmodel, iar pentru asta a ținut o dietă drastică, în care a mâncat doar carne, legume şi fructe. Monica nu mănâncă niciodată lactate, pâine şi zahăr. În plus, actriţa a practicat arte marţiale ca să-şi recapete silueta de la 20 de ani.

 

Monica Bellucci nu se gândește, momentan, la o nouă căsătorie

 

Monica Bellucci spunea, în 2018, că este îndrăgostită, dar a refuzat să dezvăluie identitatea noului bărbat din viața ei, spunând doar: 'Bărbatul cu care îmi împart viața nu are aceeași slujbă ca și mine, dar călătorește mult. Stilul lui de viață îi permite să-l înțeleagă pe al meu'.

Cu toate acestea, Monica Bellucci nu se mai gândește la căsătorie. 'Cine poate ști ceea ce ne rezervă viitorul? Căsnicia este ceva ce hotărăsc doi oameni, la un moment dat, în viață. Când ai fost deja căsătorit, ai nevoie de mai mult timp pentru a face din nou acest pas', a declarat Monica Bellucci pentru Paris Match.

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton