La 50 de ani, Loredana Groza arată senzațional în costum de baie! Diva a pozat sexy, la malul mării și a atras toate privirile

.

Loredana Groza arată mai bine pe an ce trece! Abia ce a împlinit 50 de ani, un prag de care multe femei se tem, și demonstrează tuturor că poți fi frumoasă și sexy la orice vârstă. Artista a pozat sexy la malul mării și a atras toate privirile, dar și toate inimioarele pe rețelele de socializare, acolo unde a postat fotografii în costum de baie și ținute sumare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Aparițiile Loredanei Groza în ținute sexy și provocatoare nu sunt străine fanilor săi. Cântăreața îmbracă tot timpul, în concerte, ținute îndrăznețe și nu evită să-și arate corpul, însă chiar și așa, nu poți rămâne impasiv la postările recente ale Divei. Aflată în vacanță la mare, Loredana a atras toate privirile pe plajă și a arătat tuturor că vârsta chiar este doar un număr.


La 50 de ani și două luni, Loredana Groza are o siluetă fără cusur și chiar dacă gurile rele pun asta pe seama intervențiilor estetice, cântăreața are cu totul altă explicație:

„Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viață, care ține de disciplină, de relația cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îți menține mintea și trupul în armonie. Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracții și distracții, important e să te cunoști, să știi ce îți face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri și nici la pâine.


Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon și proaspete să fie. Sunt deja șapte ani de când am început să fac yoga. Nu am o durată standard. Depinde, uneori combinam sala cu yoga. Important este ca în fiecare zi să fac câte ceva‘, a explicat Loredana Groza, potrivit Libertatea.


Chiar dacă în această perioadă nu are concerte, Lorena nu se plictisește. Este implicată în numeroase proiecte de televiziune, iar când are puțin timp liber merge la sală.

foto: Instagram Loredana Groza