La 13 ani, fetița actorilor Angelina Jolie și Brad Pitt a început procesul de schimbare de sex. Shiloh vrea să fie băiat

 Dumba Gabriela
.

Shiloh Jolie Pitt, primul copil biologic al fostului cuplu de actori Angelina Jolie și Brad Pitt, în vârstă de 13 ani, ar fi în plin proces de schimbare de sex din primăvara anului trecut. Încă de la 4 ani, Shiloh cerea familiei să-i spună John şi voia să poarte doar haine de băieţi.

Angelina Jolie împreună cu copiii ei şi ai lui Brad PittAngelina Jolie împreună cu copiii ei şi ai lui Brad Pitt

În timp ce Angelina Jolie îşi sprijină fiica în procesul de transformare în băiat şi i-a permis începerea tratamentului hormonal în acest sens, deşi are doar 13 ani, Brad Pitt nu este de acord cu acest lucru din cauza vârstei fiicei sale.

Potrivit jurnaliştilor de la El Pais, Angelina ar suporta cheltuielile aferente procesului de transformare prin care trece Shiloh.

„Vrea să fie băiat. Aşa că a trebuit să o tundem. Îi place să poarte lucruri băieţeşti şi crede că este unul dintre fraţii ei. Noi nu credem că trebuie să îi spunem cum să se poarte sau cum ar trebui să se simtă. Credem că ea trebuie să-şi găsească singură drumul. Cred că este fascinantă pentru deciziile pe care le ia. Şi niciodată nu aş fi genul de părinte care să forţeze copilul să fie ceva ce nu este. Cred că asta un exemplu prost de parenting, spunea Angelina Jolie.

La rândul său, Brad Pitt admite că s-a conformat atunci când Shiloh a cerut să i se spună John, însă consideră acum că fiica lui este prea mică pentru a trece prin acest proces foarte greu.

„De la trei ani voia să i se spună doar John sau Peter. Aşa că a trebuit să o strigăm John. «Shi, vrei…» «John. Sunt John». E genul de lucru care este simpatic pentru părinţi şi, probabil, foarte neplăcut pentru alţii', spunea Brad Pitt în urmă cu câţiva ani. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton