Kylie Jenner și fiica ei, Stormi, îmbrăcate la fel la petrecere

.

Aflată pe locul 5 în topul celor mai bogate celebrități, Kylie Jenner are toate motivele să sărbătorească… Dar cel mai important motiv este micuța ei. Iată cum s-au îmbrăcat Kylie Jenner și fiica ei, Stormi, pentru petrecerea de Crăciun.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


Kylie Jenner și Stormi, fiica ei, au petrecut anul acesta primul Crăciun împreună, iar mama micuței a ținut să celebreze într-un fel special momentul. Cele două au purtat ținute asemănătoare la petrecerea de Crăciun, iar dacă mămica a arătat extrem de sexy în rochia cu decolteu generos și șliț până aproape de coapse, micuța Stormi a fost absolut delicioasă într-o ținută din același material sclipitor, formată din pantaloni și bluziță.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Fiica lui Kylie calcă pe urmele mamei sale

Stormi promite de pe acum să fie o adevărată fashionistă, la fel ca mama ei, cu atât mai mult cu cât, la doar câteva luni după naștere, micuța avea deja o colecție de pantofi în valoare de 22.000 de dolari. Aceasta nu este, evident, o problemă pentru mama ei, a cărei avere se apropie vertiginos de 1 miliard de dolari, așa că putem spune că fiica mogulului cosmeticelor', cum mai este denumită Kylie, s-a născut cu lingurița de aur în gură.

Anul acesta a fost unul extraordinar pentru Kylie atât din punct de vedere financiar, cât și personal, ea și rapperul Scott Travis devenind pentru prima oară părinți. Singurul lucru pe care nu l-a bifat Kylie este căsătoria, dar încă nu este timpul pierdut, așa că a avut toate motivele să sărbătorească.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian Snapchat 🍑 (@kimkardashiansnap) on

Stormi, o adevărată mini-me a lui Kylie

Deși, o vreme, Kylie, care și-a ascuns sarcina timp de 9 luni, a fost destul de zgârcită în privința postărilor pe Instagram cu fiica sa – vedeta a spus într-o postare că se teme pentru siguranța lui Stormi –, de data aceasta a postat câteva fotografii cu ea și cu micuța Stormi, în care amandoua sunt îmbrăcate la fel.

Ce-i drept, Kylie a evitat să-și fotografieze fetiță din față, însă fanii ei au putut-o vedea pe Stormi perfect într-o postare de-a surorii mai mari a lui Kylie. Kim Kardashian a pus pe contul ei de Instagram o fotografie în care apar cele două surori mai mici ale sale, Khloe și Kylie, alături de fiicele lor, True și Stormi.

Cele două micuțe, un fel de mini-me ale mamelor, sunt extrem de drăgălașe în ținute sclipitoare și, deși Khloe și Kylie sunt extrem de sexy, de data aceasta toată atenția a fost îndreptată spre Stormi și True…

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton