Kylie Jenner a fost surprinsă probând inele de logodnă

.

Kylie Jenner și Travis Scott au o relație frumoasă și o fetiță împreună. Kylie Jenner a fost surprinsă probând inele de logodnă în Calabasas împreună cu iubitul ei, Travis Scott. Ar putea fi următorul cuplu logodit?


Cu atâtea celebrități logodindu-se după doar câteva luni, se pare că Travis și mezina familiei Kardashian vor să pună acest gând în aplicare. Ei au o împreună o fetiță de 6 luni pe nume Stormi și sunt împreună de 16 luni. Se pare că au cea mai frumoasă relație din tot clanul Kardashian, datorită loialității lui Travis. Cei doi îndrăgostiți au fost văzuți într-un magazin de bijuterii al familiei din Calabastas, iar Kylie Jenner a fost surprinsă probând inele de logodnă!


Kylie Jenner a fost surprinsă probând inele de logodnă în acest weekend în magazinul Polacheks Jewelry. Era acolo împreună cu Travis și cumpărau tot felul de lucruri. El se uita la ceasuri și brățări, iar ea se uita la câteva coliere. Apoi, au petrecut o vreme încercând inele de logodnă cu diamante uriașe.’

Nunta este un pas important pentru Kylie și Travis

Perechea este deja foarte puternică, așa cum a declarat Kylie. Aceștia au apărut împreună pe coperta unei reviste și au făcut un pictorial extrem de sexy pentru a-și arăta dragostea. Deși celelalte surori Kardashian trec prin nenumărate scandaluri cu iubiții lor, Kourtney despărțindu-se de iubitul ei, Younes Bendjima, și Khloe încercând să îi ierte escapadele amoroase lui Tristan Thompson, se pare că Travis i-a rămas loial mezinei. Nunta chiar este un pas important pentru cei doi, ce par să se înțeleagă mai bine ca oricând. Kylie Jenner a fost surprinsă probând inele de logodnă masive. Ea zâmbea, iar Travis părea foarte fericit. Kylie arăta de parcă ar fi luat câteva decizii înainte să plece.’ Vedeta are gusturi foarte sofisticate și se pare că i-a arătat cântărețului exact ce îi place.



Sursă foto: Instagram