Kylie Jenner a făcut copilul cu bodyguardul ei? Fanii sunt convinși de asta!

.

La doar trei luni după ce a devenit mamă, Kylie Jenner face din nou furori pe Instagram, însă nu doar cu trupul ei, care a redevenit perfect… După ce a postat cele mai recente poze cu micuța Stormi, fanii ei sunt tot mai convinși că superba Kylie Jenner a făcut copilul cu bodyguardul ei!

Kylie Jenner, alături de Stormi

Kylie Jenner, alături de Stormi

În ultimul timp, Kylie Jenner pare mai fericită ca niciodată, conform celor din anturajul ei relația ei cu Travis Scott, bărbatul căruia i-a dăruit un copil, pe adorabila Stormi, fiind mai bună ca niciodată, amândurora priindu-le rolul de părinți. După ce și-a ascuns sarcina timp de 9 luni de zile, Kylie a renunțat la silentio stampa și a început să posteze o mulțime de fotografii pe conturile sale de socializare, spre bucuria fanilor. Iată însă că, fără să vrea, regina Instagramului, a creat un nou subiect de discuții – nu puțini sunt fanii care sunt absolut convinși că micuța Stormi este fiica bodyguardului vedetei, și nu a rapperului Travis Scott! Care este motivația lor? Asemănarea aproape frapantă!

Lets ride

A post shared by TIM CHUNG (@timmm.c) on


După ce Kylie a postat cele mai recente poze cu fiica ei, fanii vedetei s-au declarat șocați, fiindcă micuța nu seamănă cu artistul de culoare Travis Scott, ci cu bodyguardul de origine asiatică al acesteia, Tim Chung. E adevărat că, în comparație cu Travis, Tim este un bărbat înalt, frumos și plin de mușchi și, în plus, spre deosebire de rapper, este zi-lumină alături de Kylie, așa că fanii filmului Bodyguard și-au făcut repede niște socoteli…

Fanii sunt convinși că Kylie Jenner a făcut copilul cu bodyguardul său!

Fanii sunt convinși că Kylie Jenner a făcut copilul cu bodyguardul său!

Aș vrea să-mi spuneți cu toții dacă sunt singurul care a remarcat ceva ciudat în privința copilului lui Kylie și bodyguardul ei, a comentat un fan de-al vedetei pe contul acesteia de Instagram, iar altul a completat: „Nu am fost niciodată mai convins de o teorie! Copilul lui Kylie Jenner este al bodyguardului!'. Ulterior, Kylie a început să facă ordine pe contul său de socializare, deoarece comentariile deveniseră deranjante, dar este deja prea târziu, presa a preluat informația…

Fanii sunt convinși că fetița lui Kylie Jenner este, de fapt, a bodyguardului, nu a iubitului ei, Travis Scott.

Fanii sunt convinși că fetița lui Kylie Jenner este, de fapt, a bodyguardului, nu a iubitului ei, Travis Scott.

Acum, scandalul cu Tyga, fostul iubit al vedetei, care susținea că Stormi este fiica lui, este istorie, a apărut deja un alt potential tată. Tată care nu e doar frumos și sexy, ci și, întâmplător sau nu, seamănă foarte bine cu micuța… Oare Kylie Jenner a făcut copilul cu bodyguardul ei? Doar timpul va demonstra asta. Și un test de paternitate.

Foto: Hepta, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton