Kylie Jenner a dat lovitura și pe Instagram. Vedeta câștigă 1.200.000 de dolari pentru o postare!

 Oana Pantazi
.

Kylie Jenner s-a născut fără doar și poate într-o zodie norocoasă. După ce a devenit unica tânără din istorie care a făcut miliardul de dolari cu o afacere proprie, iată că, recent, a fost desemnată și persoana care câștigă cei mai mulți bani de pe urma postărilor de pe Instagram.

La doar 21 de ani, vedeta de reality show și mogulul cosmeticelor Kylie Jenner este oficial una dintre cei mai bogați oameni din lume și singura tânără de 21 de ani care a făcut miliardul de dolari de pe urma afacerilor proprii! În afara faptului că are o afacere proprie care îi aduce o mulțime de bani și este și star de reality show (Keeping Up With the Kardashians), Kylie Jenner este și regina Instagramului, aceasta câștigând de pe urma contului ei de socializare zeci de milioane de dolari!

Kylie Jenner este regina încoronată a Instagramului

Recent, Kylie Jenner a fost declarată de către HopperHQ cel mai bine plătită personalitate de pe Instagram, vedeta câștigând 1.200.000 de dolari pentru o postare publicitară. Cea mai mică membră a clanului Kardashian are mai mult de 141 de milioane de urmăritori pe Instagram, iar banii pe care îi câștigă de pe urma contului ei de socializare sunt doar o parte infimă a averii sale, care a depășit deja miliardul de dolari.

Cum postările zilnice ale lui Kylie adună, în medie, între 5 și 10 milioane de like-uri, nu este de mirare că aceasta este atât de bine plătită pentru a populariza diverse produse, cu atât mai mult cu cât are propriul business în domeniul cosmeticelor. Este incredibil ce influență au acestea asupra urmăritorilor lor, așadar, din punctul de vedere al brandului, aceste reclame plătite merită fiecare bănuț', a declarat Mike Bandar, HopperHQ CEO.

2019 a fost anul lui Kylie Jenner

Anul 2019 a fost, cu siguranță, anul lui Kylie, care, în afara faptului că a devenit cea mai tânără miliardară din istorie, a depășit-o cu trei locuri în clasament pe sora ei mai mare, celebra Kim Kardashian, care câștigă și ea în jur de 910.000 de dolari pentru o postare! Pe locul 2 în același clasament se situează Ariana Grande, care are și ea venituri impresionante pentru o postare – 996.000 de dolari -, dar mai mici decât Kylie, chiar dacă are cu aproape mai mult de 20 de milioane de urmăritori în plus decât ea.

Foto: Instagram

Kylie Jenner are 1.420.000 de urmăritori pe Instagram.Kylie Jenner are 1.420.000 de urmăritori pe Instagram.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton