Kit Harrington și Rose Leslie, starurile din “Game of Thrones”, s-au căsătorit!

.

La finele săptămânii trecute, două dintre starurile cele mai iubite din celebrul serial Game of Thrones', Kit Harrington și Rose Leslie, s-au căsătorit. Iată câteva dintre cele mai frumoase imagini de la fericitul eveniment, care a avut loc într-un castel din Scoția!

Kit Harrington și Rose Leslie, starurile din Game of Thrones', s-au căsătorit weekendul trecut. Cei doi îndrăgiți actori s-au cunoscut în 2012 pe platourile de filmare ale producției HBO Game of Thrones', unde interpretau el – rolul lui Jon Snow, și ea – rolul lui Ygritte. Nunta a avut loc într-un castel din Scoția și a avut drept inspirație chiar serialul datorită căreia Kit și Rose s-au cunoscut. Doi ani mai târziu, Rose a părăsit serialul, iar acum joacă în The Good Fight, dar ea și Kit și-au trăit povestea de dragoste în afara micului ecran.

Cuplul a schimbat jurămintele la Rayne Church, în Aberdeenshire, în prezența familiei, a prietenilor și a colegilor de platou, iar petrecerea a avut loc la castelul Wardhill, din nord-estul Scoției, o construcție spectaculoasă din secolul al XII-lea, care aparține familiei lui Rose. Mireasa a sosit la biserică la brațul tatălui, îmbrăcat într-un costum scoțian tradițional, și a purtat o superbă rochie din dantelă ivoire, cu mânecă lungă, la care a asortat un voal delicat. La rândul său, mirele a fost extrem de elegant, dar și extrem de emoționat, însă nu a uitat să-și salute fanii, veniți să-i fie alături în cea mai importantă zi a vieții sale.

Mirilor le-au fost alături și mulți dintre colegii de platou, printre care Peter Dinklage, Maisie Williams, Sophie Turner, Emilia Clarke, Liam Cunningham, care au animat atmosfera. La ieșirea din biserică, cei doi proaspăt căsătoriți, extrem de fericiți, au fost întâmpinați cu urale, dar și cu o ploaie de petale albe de trandafiri, după care au plecat în tradiționala călătorie de nuntă, la bordul unei mașini de teren pe care scria Proaspăt căsătoriți'.

 

Kit Harrington și Leslie Rose, starurile din "Game of Thrones", s-au căsătorit.Kit Harrington și Leslie Rose, starurile din "Game of Thrones", s-au căsătorit.

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton