Kinsey Wolanski a fost amendată. Blonda care a invadat finala Ligii Campionilor a rămas şi fără contul de Instagram cu 2 milioane de followers

.

Kinsey Wolanski, care care a invadat stadionul Wando Metropolitano, în costum de baie, în timpul finalei Ligii Campionilor, a fost amendată. Blonda este acuzată pentru că a oprit meciul timp de câteva minute şi pentru că a făcut reclamă site-ului deţinut de iubitul ei, Vitaly Uncensored. Mai dureros pentru Kinsey este că a rămas şi fără contul de Instagram cu 2 milioane de followers.

Kinsey Wolanski, blonda focoasă care a intrat îmbrăcată în costum de baie pe gazon, în timpul meciului din finala Ligii Campionilor, a fost amendată cu suma de 5.000 de euro pentru întreruperea meciului şi 10.000 de euro pentru că a făcut reclamă site-ului Vitaly Uncensored, deţinut de iubitul său.


Wolanski a fost reţinută imediat de poliţiştii din Madrid şi arestată, înainte să fie eliberată câteva ore mai târziu, scrie givemesport.com.

Fotomodelul şi-a pierdut contul de Instagram, pe care strânsese 2 milioane de followers în urma incidentului, dar a reuşit să îşi deschidă un cont nou, însă cu doar câteva mii de followers.

Amenda primită de Kinsey Wolanski este nesemnificativă, în comparaţie cu reclama pe care a primit-o iubitul ei. Potrivit ApexMGAnalytics, companie care evaluează costurile reclamelor în timpul evenimentelor sportive majore, „incidentul’ a adus un profit de 4 milioane de dolari pentru site-ul Vitaly Uncensored.