Kim și Khloe Kardashian au fost acuzate că au slăbit folosind un medicament pentru diabet: „Arată de parcă...”

.

Kim și Khloe Kardashian, acuzate că au slăbit folosind un medicament pentru diabet. Familia Kardashian este vizată de o nou controversă, după imaginile publicate în mediul online de cele două surori mai mari. Urmăritorii au sesizat transformarea incredibilă a acestora, căci au slăbit drastic și au fost acuzate că promovează anorexia și că ar fi folosit un medicament destinat persoanelor diabetice pentru a pierde în greutate. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Kim și Khloe Kardashian au fost acuzate că au slăbit folosind un medicament pentru diabet. Kim și Khloe Kardashian sunt într-o nouă controversă, după ce urmăritorii le-au acuzat că au trecut de la a promova femeile cu forme, tocmai la polul opus, după imaginile în care apar suple și cu multe kilograme în minus. Dintotdeauna, familia Kardashian a fost acuzată că promovează standarde nerealiste de frumusețe, iar schimbările din ultima vreme i-au pus pe internauți pe gânduri. Khloe Kardashian a fost vizată în mod special, având în vedere că în ultimii ani a slăbit drastic și chiar i s-a spus că ar anorexică.


Tranziția surorilor Kardashian de la femei voluptoase la adevărate modele care defilează pe podium a fost destul de bruscă, astfel încât fanii acestora le-au acuzat că ar fi urmat o dietă cu un tratament destinat diabeticilor.

Citește și: Kim Kardashian, criticată dur, după ce a achiziționat un celebru colier purtat de Prințesa Diana: „Aceste piese ar trebui să fie într-un muzeu'


Citește și: Kim Kardashian și Kanye West au divorțat oficial. Ce pensie alimentară uriașă va plăti rapperul pentru cei patru copii

Citește și: „În meseria mea, căsătoriile se fac şi se desfac aiurea'. Drama neștiută a lui Gil Dobrică: a murit singur și uitat de toți, la 61 de ani

Citește și: Survivor România 2023. Trei Faimoși sunt în pericol de eliminare, iar Războinicii au noi conflicte

Kim și Khloe Kardashian, acuzate că au slăbit folosind un medicament pentru diabet


Potrivit comentariilor lăsate de urmăritori la imaginile publicate în mediul online, Kim și Khloe Kardashian au fost acuzate că au folosit un medicament pentru diabet, care le-ar fi ajutat să slăbească drastic. Se pare că tratamentul respectiv ar scădea conținutul de zahăr din sânge și este destinat persoanelor care suferă de diabet.

Surorile Kardashian au fost acuzate că, în mod indirect, ar promova utilizarea acestui medicament, având în vedere că este intens popularizat pe platfomele de socializare în ultimele luni, în special în SUA.


„Cineva să le dea de mâncare’, „Lăsați medicamentele pentru cei care chiar au probleme’, „Cine încearcă să vedem dacă putem să le numărăm coastele?’ sau „Arată de parcă le-ar fi foame’ au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți în dreptul fotografiei.


Surorile Kardashian au negat folosirea medicamentelor pentru slăbit

De-a lungul timpului, surorile Kardashian au negat folosirea unor medicamente pentru slăbit. Deși nu există dovezi care să ateste că acestea ar fi folosit vreun fel de supliment pentru a pierde în greutate, tranformarea prin care au trecut în ultima vreme i-a pus pe gânduri pe urmăritorii lor.

Medicamentul despre care se discută intens în ultimele luni ajută la suprimarea poftei de mâncare a unei persoane, ceea ce permite scăderea în greutate. În prezent, este aprobat doar ca tratament pentru diabetul de tip 2, însă mulți furnizori de servicii medicale iau în considerare varianta de a-l prescrie drept supliment pentru slăbit.


Pentru că s-a popularizat atât de mult, mulți oameni au cumpărat medicamentul și au provocat lipsuri în stocurile existente, ceea ce a devenit o mare problemă pentru persoanele care suferă de diabet.

Sursa foto: Instagram & Hepta