Kim Kardashian și Kanye West au divorțat oficial. Ce pensie alimentară uriașă va plăti rapperul pentru cei patru copii

.

Kim Kardashian și Kanye West au divorțat. Vedeta de televiziune și celebrul rapper s-au separat oficial, după un proces care a durat mai bine de un an. Aceștia au ajuns la un acord privind custodia celor patru copii pe care îi au împreună și a bunurilor dobândite în timpul mariajului. Potrivit deciziei instanței, Kanye West va plăti o pensie alimentară uriașă, la care se adaugă și cheltuieli legate de educația și sănătatea copiilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Kim Kardashian și Kanye West au divorțat oficial. Kim Kardashian și Kanye West s-au căsătorit în anul 2014 și au împreună patru copii – North (9 ani), Saint (6 ani), Chicago (4 ani) și Psalm (3 ani). În luna februarie a anului trecut, cei doi au decis să divorțeze, iar între aceștia s-a declanșat un adevărat război. Protagonista serialului „Keeping Up with the Kardashians’ a susținut că a divorțul a fost provocat de absența rapperului din viața copiilor săi. La acea vreme, vedeta a mărturisit că nu mai poate ține pasul cu stilul de viață al fostului ei soț și nu mai poate să-l însoțească dintr-un stat în altul.


După separare, fosta soție a rapperului a avut o apariție controversată în revista „Vogue’. Într-un interviu oferit publicației, aceasta a declarat că a decis să-și pună fericirea pe primul loc și să fie sinceră cu ea însăși. „M-am ales pe mine’, a fost mesajul transmis de vedeta de televiziune.

Citește și: Kim Kardashian și-a înfuriat fanii după ce s-a lăudat cu un tur privat într-un Boeing 747!


Citește și: Kim Kardashian – Petrecerea burlăciţelor organizată la Paris

Citește și: Ionuț și Dragoș Dolănescu, un nou scandal, după ce artistul și-a renegat fratele în versuri:'Nu te vreau nici la mormânt'/ „Mă atacă, are nevoie de publicitate'

Citește și: Ruxi, atac dur la adresa Vivianei Sposub:'Parșivă, nu are educație suficientă, nu știe să…'

Kim Kardashian și Kanye West au divorțat oficial


Oficial, s-a încheiat procesul de divorț dintre cele două vedete americane. Kanye West va plăti o pensie alimentară în valoare de 200.000 de dolari, plus jumătate din cheltuielile medicale, educaționale și de securitate ale copiilor, potrivit people.com.

Cei doi foști soți vor avea custodie comună a celor patru minori. În ceea ce privesc bunurile comune, acestea vor fi împărțite pe baza contractului prenupțial. Disputele legate de copii vor fi rezolvate prin participarea la mediere.


„Am cerut echipei mele să grăbească dizolvarea căsătoriei mele cu Kim, astfel încât să-mi pot acorda întreaga atenție copiilor noștri frumoși’, a susținut Kanye West, înainte de finalizarea procesului de divorț.


Kim Kardashian: „L-am rugat pe Kanye să păstreze divorțul nostru privat’

Cu două luni înainte de depunerea actelor de divorț, Kim Kardashian a cerut să fie declarată legal singură. Se pare că vedeta și-a dorit ca divorțul să nu fie mediatizat, acuzându-l pe Kanye West că a făcut publice mai multe informații „eronate’.

„Îmi doresc foarte mult să divorțez. L-am rugat pe Kanye să păstreze divorțul nostru privat, dar el nu a făcut acest lucru. Kanye a pus pe rețelele de socializare o mulțime de informații eronate cu privire la problemele noastre private de familie și la co-parenting, ceea ce a creat suferință emoțională.


Deși îmi doresc ca mariajul nostru să fi avut succes, am ajuns la concluzia că nu există nicio modalitate de a ne repara căsnicia. Kanye nu este de acord, dar cel puțin se pare că a ajuns la concluzia că eu vreau să pun capăt căsniciei noastre, chiar dacă el nu vrea’, a susținut Kim Kardashian.

Sursa foto: Hepta