Kim Kardashian, un înger super sexy în noaptea de Halloween. Imaginea de peste 3 milioane de like-uri în opt ore

 Alina Dan
.

Anul acesta, de Hallloween, vedete au fost mai inspirate ca oricând. Am văzut costumații atent alese, îndelung elaborate, care au asigurat transformări uluitoare. Dar au fost și alegeri simple, sexy, care au frapat prin naturalețe. În cea de-a doua categorie se încadrează Kim Kardashian. Cea mai faimoasă din celebrul 'clan', Kim s-a văzut în postura unui înger super sexy în noaptea de Halloween.

Voluptoasa Kim a îmbrăcat două piese de lenjerie intimă minuscule și s-a accesorizat cu două perechi de aripi gigant care îi mascau discret posteriorul generos. Cu buzele împreunate într-un sărut delicios, vedeta a strâns peste trei milioane de like-uri în numai opt ore. Imaginea, deosebit de senzuală, ar putea primi și un titlu, asemenea unui tablou: 'Sărutul îngerului'.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


CU sau FĂRĂ celulită?

Imaginea aceasta este cu atât mai surprinzătoare cu cât, nu demult, Kim Kardashian a fost aspru criticată de fani pentru că nu reușește să scape de celulită. Ambițioasă, vedeta s-a ținut de sport și dietă și, cu ceva ajutor și din partea esteticianului, a obținut trupul de divă pe care l-a afișat acum. La 38 de ani, Kim a ținut să le arate fanilor, o dată în plus, că este perfectă.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton