Kim Kardashian divorțează de Kanye West, după 7 ani. Ce avere fabuloasă au de împărțit

 Dumba Gabriela
.

Kim Kardashian a cerut, oficial, divorțul de rapper-ul Kanye West, după aproape șapte ani de căsnicie. Kim Kardashian a făcut demersul legal și cere custodia celor patru copii. Cuplul are de împărțit o avere fabuloasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Kim Kardashian și Kanye West s-au cuplat în 2012 și au avut primul copil împreună în 2013. În același an, cântărețul a cerut-o de soție pe Kim, iar nunta a avut loc într-o fortăreață medievală din Florența, întocmai ca în povești.

Kanye-West-1Kanye-West-1

Nu se știe deocamdată ce motive au împins-o pe Kim Kardashian să aleagă divorțul, însă de mai multe luni circulau zvonuri că cei doi au probleme în căsnicie. Acum, potrivit site-ului TMZ.com, Kim Kardashian (40 de ani) a făcut demersul legal și cere custodia celor patru copii. 

Nici ea, nici Kanye West nu au comentat public această informație.

Kim Kardashian a devenit celebră în 2007, când a participat la un reality show despre familia ei. „Keeping up with the Kardashians' a rămas unul dintre cele mai populare seriale ale genului, ultima serie, cea finală, urmând să fie difuzată anul viitor.

Ulterior, Kim Kardashian a avut succes și în afaceri, în diverse domenii, de la o aplicație pentru telefoane până la cosmetice. Revista „Forbes' îi estimează averea persoanlă la 780 de milioane de dolari.

Vedetele ar avea de împărțit mai bine de 2,1 miliarde de dolari, însă mare parte din avere este investită în companii deținute separat.

Citește și: Răzvan Fodor, adevărul despre cele mai grele momente în căsnicie: „A fost ceva înfiorător’/ EXCLUSIV

Citește și: Nadia Comăneci, dezvăluiri despre primul 10 de la Montreal: „Eu eram concentrată pe următorul aparat’

Citește și: De ce nu s-a însurat Dan Bittman niciodată: „Am pierdut șirul inelelor oferite’

Kanye West a vrut să fie președintele Americii

În ceea ce-l privește pe Kanye West, timp de peste 15 ani el a fost una dintre cele mai mari vedete ale muzicii rap, dar a avut un succes enorm și ca designer de modă. Inițial un fan al fostului președinte Donald Trump, care l-a primit și la Casa Albă, rapperul și-a anunțat apoi, anul trecut, propria sa candidatură la Președinție. Acesta nu a reușit însă să-și înscrie candidatura în toate statele americane, citează Digi24.ro.

De altfel, chiar demersul lui Kanye West de a ajunge președinte ar fi fost factorul care a pus la încercare căsnicia celor doi, scrie TMZ.

Kim Kardashian și Kanye West au avut primul copil, o fată, North, în 2013. S-au căsătorit apoi în 2014 și au mai avut încă trei copii – Saint, Chicago și Psalm.

Potrivit TMZ, divorțul ar urma să fie unul cât se poate de amical, iar rapperul ar fi de acord inclusiv ca soția sa să păstreze custodia copiilor. Cei doi au un acord prenupțial și împărțirea uneia dintre cele mai mari averi din industria divertismentului ar urma să nu ridice prea mari probleme.

Kim Kardashian este la al treilea divorț

Kim Kardashian este la al treilea divorț. Ea a fost măritată înainte cu un producător muzical, Damon Thomas, de care a divorțat în 2004. Apoi s-a căsătorit în august 2011 cu jucătorul de baschet Kris Humphries , dar căsnicia nu a durat decât 72 de zile.

În schimb, Kanye West este la primul divorț.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton