Kim Jong Un are un harem format din soră, nevastă şi amantă. Ele sunt femeile de lângă dictatorul nord-coreean!

.

Kim Jong Un este tot timpul înconjurat de trei femei, dintre care una este sora lui, alta nevasta și despre o altă femeie se presupune că este amanta lui. Aceasta din urmă este star pop și l-a însoțit pe dictatorul nord-coreean la ultimele parade militare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Una dintre femeile prezente tot timpul în anturajul lui Kim Jong Un este este sora lui mai mică, Kim Yo Jong (32 ani), care în prezent este şefă a departamentului de organizare şi îndrumare. Multe rapoarte spun că ea l-ar putea înlocui pe fratele ei, dacă acesta ar muri sau ar fi prea bolnav să guverneze.


A doua este soţia Ri Sol-ju, care a avut multe apariţii în public, alături de soţul ei şi a acumulat multă influenţă. Căsătoria lor a fost aranjată, aşa cum este obiceiul în Coreea de Nord şi împreună au trei copii.


„Nu cred că soţia lui Kim are ambiţii de a fi un adevărat jucător politic, dar are respect din partea elitei. Este frumoasă şi cred că ea şi copiii ar fi în siguranţă dacă i s-ar întâmpla ceva lui Kim. Nu ar ucide-o aşa cum unchiul lui Kim a fost ucis. S-ar putea să o mute în afara ţării’, a spus analistul nord-coreean Bruce Bechtol, fost membru al Agenţiei de Informaţii pentru Apărare, pentru The Post.

A treia femeie, Hyon Song-Wol, de 43 de ani, cântăreaţă în trupa de muzică Moranbong Band, despre care s-a crezut la un moment dat că ar fi fost executată public pentru acuzaţii vagi care implicau videoclipuri pornografice, este acum un ajutor de nădejde pentru Kim, profesional şi poate şi personal, potrivit news.ro.



Hyon organizează toate evenimentele publice majore în care apare Kim. Există zvonuri că Hyon şi Kim ar avea un copil. În ultima lună, Hyon Song-wol a preluat toate atribuțiile soției dictatorului.

„Hyon este o femeie foarte puternică. Este cu siguranţă mai puternică decât soţia, dar poate totuşi nu este la fel de puternică ca sora’, a spus Jason Lee, un apărător din Coreea de Nord, care trăieşte acum în SUA.

Hyon l-a însoţit la parade militare şi tabloidul britanic Daily Mail susţine că nu ar fi înlocuit-o pe Ri Sol-ju, care ar fi însărcinată, ci pe sora liderului de la Phenian, Kim Yo-jong (41 de ani). Ri Sol-ju a fost văzută ultima oară în public în ianuarie 2020. 


Citește și:

Prima apariție a lui Kim Jong-un, după ce s-a scris că a murit. Liderul nord-coreean a participat la o paradă în Phenian / FOTO

Dennis Rodman, apropiat al lui Kim Jong-un, susține ipoteza că dispariția dictatorului e suspectă: „Dacă o vedem pe sora lui la TV, conducând practic țara, ceva nu e în ordine!’

Teoriile conspirației în cazul dictatorului nord-coreean Kim Jong-un continuă: a murit și i-a luat locul o sosie? În 2017, a fost filmat alături de dublurile sale