Kim Catrall - O nimfomana extrem de scumpa

.

Aducerea celor patru actrite din serialul „Sex and the City' pe marile ecrane nu a fost o misiune usoara pentru producatori. Din ratiuni de antipatie sau financiare, cele patru s-au lasat cu greu induplecate sa se intalneasca din nou pe platourile de filmare.

Kim Catrall a jucat tare si nu a spus „Da’ imediat ce i-a fost adusa la cunostinta propunerea. Abia dupa ce producatorii i-au fluturat pe sub nas un cec cu multe zerouri, actrita a fost de acord sa o aduca pe marile ecrane pe Samantha Jones, femeia de afaceri nimfomana.


Sa fi fost de vina cei 51 de ani pe care Catrall chiar daca nu-i arata, nu poate face abstractie de ei? Pentru „Sex and the City’ filmul ea va trebui sa reintre in pielea personajului abandonat cu patru ani in urma cand s-au turnat ultimele secvente din serial.

Nu a avut nicio problema sa explice care a fost motivatia ce a stat la baza deciziei ei, marturisind ca e foarte bine ca o va juca pe Samantha, insa nu face acest lucru decat pentru bani. Recunoaste ca personajul ii este foarte drag si ca ii face cu adevarat placere sa joace acest rol.


Se pare ca actrita are de ce sa fie multumita: joaca un personaj ce ii este simpatic si primeste pentru asta foarte multi bani. In aceste conditii, prestatia sa pe mariele ecrane ar trebui sa fie una de exceptie. (L.F.)

Foto: www.famousbabes.com.