Kerry Washington - Arată mai bine ca niciodată

 Florentina Liutic
.

Aflată pe coperta ultimului număr al revistei „Self', Kerry Washinngton, starul din „Scandal' a vorbit despre felul în care arată, explicând de ce nu şi-a dorit să aibă in timp scurt silueta din perioada în care nu devenise încă mamă.

 

kerry1

 

Kerry face parte dintre mamele celebre care nu vor să uite experienţă maternităţii şi urmele pe care aceasta le-a lasat asupra corpului său, ca şi cum nu ar fi adus pe lume un bebeluş.

 

„Corpul meu este este sursa unui miracol. Nu vreau să revin la cea care am fost înainte de această minune'.

 

Şi, chiar dacă Kerry, mama unei fetiţe de 1 an şi 5 luni, nu vrea să uite această experienţă, actriţa nu şi-a lăsat silueta la voia întâmplării, ea reuşind să arate acum incredibil, pentru că vrea să fie cea mai bună versiune a ei înseşi.

 

A ajutat-o în acesta sens sala de Pilates construită chiar pe platourile serialului „Scandal' şi în care intră de 2 până la 6 ori pe săptămână.

 

Actriţa face sport înainte de a-şi începe munca pentru ca o dată filmarea încheiată să ajungă cât mai repede la micuţa Isabelle.

 

La 38 de ani, Kerry vrea să aibă grijă de ea pentru a putea duce viaţa pe care şi-o doreşte şi spune că dacă nu face sport o perioadă mai mare de 3 zile se simte rău.

 

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton