Keira vrea sa renunte la actorie

.

Keira vrea sa renunte la actorie

Keira vrea sa renunte la actorie


Keira Knightley a declarat ca vrea sa renunte la actorie datorita presiunii exercitate de faima. Actrita britanica a declarat revistei Elle: Celebritatea este un lucru complet nebun. Cred ca trebuie sa ma indepartez de ea sau sa incerc sa ma adaptez’.

Keira a mai precizat ca i-ar fi imposibil sa-si intemeieze o familie datorita pozitiei pe care o ocupa in lumina reflectoarelor, adaugand ca ar putea face alta meserie’.

Inca nu este sigur ca actrita in varsta de 22 de ani a luat o decizie defintiva in aceasta privinta. Tanara a mai declarat ca s-a saturat sa fie luata drept model de catre fetele cu probleme de alimentatie.


Vorbind despre fotografiile ei aparute pe site-ul pro-anorexia, Knightley a negat ca promoveaza acest lucru, spunand ca este slaba de la mama natura’.

Intre timp, desi se pare ca faima se plateste cu un pret prea mare pentru Keira, cariera ei actoriceasca continua sa infloreasca.

Actrita, al carei prim rol remarcabil a fost in Bend It Like Beckham’ (Dribleaza ca Beckham), este nominalizata, alaturi de colegul sau de platou Johnny Depp, la categoria cea mai buna interpretare, la premiile MTV Movie Awards, pentru filmul Pirates of the Caribbean'(Piratii din Caraibe).


Text: Dana Puscoci, Foto: www.cinemagia.ro.