Keira Knightley a dezvăluit sexul și numele bebelușului său

.

Actrița a născut în luna mai a acestui an, însă, deși au existat zvonuri potrivit cărora Keira și soțul său ar fi devenit părinții unei fetițe, cei doi nu au confirmat acest lucru. Până acum.


Vedeta în vârstă de 30 de ani a dezvăluit, în cele din urmă, sexul și numele copilului ei, declarând că pe fiica sa o cheamă Edie.

 

Într-un interviu pentru revista ELLE (pe a cărei copertă se află, arătând mai bine ca niciodată) Keira a ales să vorbească deschis despre experiența de mămică și despre silueta de după naștere: Nu e plăcut… trebuie să spun, ca femeie, îți urăști anumite părți ale corpului.

 

Treci prin acele momente în care te uiți în oglindă și îți spui <>‘


 

Cu toate acestea, superba șatenă este mândră de minunile de care este capabil corpul său: Treci prin procesul sarcinii și al nașterii și te gândești: <>‘

 

Actrița a mai vorbit pentru ELLE despre frica de a avea un băiețel, cauzată de posibilitatea unor incidente în timpul schimbării scutecelor. De asemenea, aceasta a mărturisit că una dintre cele mai dificile momente din timpul sarcinii au fost cele în care a trebuit să se abțină de la alcool.

 

Sursă foto: hepta.ro.