Keed a primit două oferte de muncă, după Chefi la cuțite: "Pe bani frumoși"

.

Keed a descris experiența Chefi la cuțite ca fiind „o aventură minunată”. Artistul recunoaște că show-ul culinar i-a schimbat viața și chiar dacă nu a câștigat marele premiu, a avut multe alte beneficii de pe urma participării la Chefi la cuțite.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Fostul concurent al lui Florin Dumitrescu a mărturisit că unul dintre cele mai frumoase lucruri de care a avut parte este faptul că a legat prietenii cu niște oameni pe care nu s-ar fi așteptat niciodată să îi cunoască, oameni care fac parte dintr-un mediu total necunoscut lui, dar iată că extremele se atrag.


Mai mult decât atât, Keed a mărturisit că a primit deja două oferte de muncă la două restaurante foarte bune, pe ‘bani frumoși’, acolo unde va putea în continuare să demonstreze că are talent în arta culinară.


‘Am primit deja 2 oferte de muncă la 2 restaurante foarte bune pe bani frumoși! Adică am primit validare, lucru care îmi oferă și mai multă încredere în mine! Am cunoscut atâția oameni și am creat atâtea legături interumane noi’, a scris Keed pe Instagram.

Artistul le-a mai spus fanilor că a descoperit televiziunea și că, spre mirarea lui, i-a plăcut extrem de tare. Pe de altă parte, Keed susține că Narcisa Birjaru și Elena Matei nu aveau ce să caute în finala Chefi la cuțite, potrivit Spynews.ro.


Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după 13 ani de căsnicie:Da, este adevărat

Citește și: Alex Velea răbufnește la adresa lui Cătălin Măruță:„Calcă pe cadavre. S-a dus prea departe

Citește și: Antonia si Alex Velea, apariție care a făcut furori! Detaliul care a atras atenția tuturor

Andra Mihail de la Chefi la cuțite a clarificat relația cu Keed

Andra Mihail a organizat recent pe contul său de Instagram o sesiune de întrebări și răspunsuri, pentru a le satisface toate curiozitățile internauților. Aceasta a clarificat și relația cu Keed.


Nuuuu! Suntem amici și atât. Keed are o iubită minunată și sunt amică cu amândoi. Au fost doar știri false’, le-a spus Andra Mihail celor de pe Instagram.

Cine este Keed de la Chefi la cuțite

Keed de la Chefi la cuțite este un personaj care a cucerit publicul, în primul rând, prin sinceritate! A spus în repetate rânduri că nu se află la nivelul colegilor săi din echipa albastră, în bucătărie, însă și-a dorit foarte tare să ajungă în semifinale.

La 32 de ani, Keed de la Chefi la cuțite nu s-a bucurat de un succes răsunător de la o vârstă fragedă, ci dimpotrivă! La 16 ani a scos prima sa piesă, însă succesul a venit abia 11 ani mai târziu.


Keed a copilărit în Călărași, însă înainte de a deveni cunoscut cu trupa Șatra BENZ a decis să ia calea străinătății. Și-a încercat norocul în Anglia și Danemarca, a revenit în țară unde s-a ocupat de muzică.


„Nu aveam ce să fac în Călărași cu viața mea, am plecat prin
străinătate, am băgat ziare în Danemarca și în Anglia am vândut
cosmetice. Am venit, am stat un pe acasă, un an și jumătate, în tot
timpul ăsta am făcut muzică, însă niciodată n-am vrut să mă dedic
acestui domeniu. Am plecat în Anglia de vreo trei ori pe parcursul a doi
ani. M-au dat afară de trei ori. A treia oară am zis gata nu mai pot,
mă duc să fac muzică,
a povestit el la Antena 1.