Keanu Reeves, despre nunta din România cu Winona Ryder: "Suntem căsătoriți"

.

Actorii Keanu Reeves şi Winona Ryder ar putea avea una dintre cele mai longevive căsnicii de la Hollywood, după ce au fost căsătoriţi în 1992 de preoţi români în timpul filmărilor „Dracula' al lui Francis Ford Coppola.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Reeves a vorbit din nou recent despre faptul că el şi Ryder sunt de fapt căsătoriţi, graţie momentului în care preoţi români au oficiat ceremonia pentru drama lui Coppola. Fanii l-au întrebat din nou despre presupusa sa căsătorie cu Winona Ryder. Totul a pornit de la o scenă din filmul Dracula regizat de Francis Ford Coppola, în anul 1992.

Scena respectivă a fost filmată în România, iar ritualul a fost îndeplinit de mai mulți preoți.


„Am făcut o întreagă ceremonie de nuntă cu preoţi adevăraţi. Winona zice că suntem căsătoriţi. Coppola spune că suntem. Aşadar, cred că suntem căsătoriţi… în ochii lui Dumnezeu’, a spus el într-o înregistrare video pentru Esquire.

În urmă cu trei ani, cei doi actori îşi promovau comedia romantică „Destination Wedding', iar Ryder a declarat pentru Entertainment Weekly că ea crede că s-au căsătorit.

„În acea scenă, Francis a folosit un preot român adevărat. Am filmat brutul şi el a oficiat întreaga chestie. Aşadar, cred că suntem căsătoriţi’, a spus ea.


Citește și: Ștefan Bănică, dezvăluiri despre căsniciile cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin:„Relațiile au avut de suferit

Citește și: Dani Oțil și Răzvan Simion, dialog spumos despre Daliana Răducan:„Exact de asta am parte!

Citește și: Primul lucru pe care Cosmin Natanticu l-a făcut la întoarcerea din Asia Express:„Când am ajuns… / EXCLUSIV

Ryder i-a amintit lui Reeves că au avut o întreagă ceremonie, inclusiv că au spus „Da’.


„Nu îţi aminteşti? Era de Ziua Îndrăgostiţilor’, i-a spus ea. „O, Dumnezeule, suntem căsătoriţi’, a replicat Reeves, citat de news.ro.

În interviul realizat de publicația Esquire, Keanu a vorbit și despre următoarele proiecte. Fanii au dorit să știe dacă va colabora cu Marvel.


Nu este mai mare decât un univers? Este aproape un multivers. Este un ‘Marvel-verse. Ar fi o onoare. Sunt niște regizori cu adevărat uimitori, cu viziune, și fac ceva ce nimeni nu a mai făcut vreodată cu adevărat.

Este special în acest sens, în ceea ce privește amploarea, ambiția, producția. Așa că ar fi grozav să faci parte din asta’, a declarat actorul.