Keanu Reeves iubește din nou, după două decenii de singurătate! Femeia care l-a convins să renunțe la burlăcie nu arată ca un star de cinema

 Oana Pantazi
.

Keanu Reeves nu s-a afișat niciodată pe covorul roșu alături de niciuna dintre femeile din viața lui. A făcut-o recent, după aproape 20 de ani de singurătate, când nimeni nu se mai aștepta. Iată cine este și cum arată iubita actorului!

E știrea anului și poate chiar a ultimelor două decenii, pentru că atât a trecut de când Keanu Reeves, unul dintre cei mai vânați burlaci de la Hollywood, nu a mai fost îndrăgostit. Acum, actorul iubește din nou și, mai mult, s-a afișat pentru prima oară alături de aleasa lui pe covorul roșu la un eveniment!

Iubita lui Keanu Reeves are 46 de ani!

În trecut, Keanu Reeves a fost asociat cu Sandra Bullock, Angelina Jolie și Amanda De Cadenet, însă niciuna nu i-a fost cu adevărat iubită… De altfel, carismaticul și enigmaticul actor, în 35 de ani de carieră, nu s-a afișat cu niciuna dintre femeile din viața sa. A făcut-o recent, spre uimirea tuturor, la LACMA Art + Film, unde Keanu Reeves, în vârstă de 55 de ani, s-a afișat cu iubita, după o pauză de aproape 20 de ani.

Nu este deloc surprinzător că actorul, extrem de modest și discret în privința vieții sale personale, nu a căzut pradă farmecelor vreunei dive de la Hollywood, ci s-a îndrăgostit de o femeie obișnuită, apropiată de vârsta lui. Este vorba despre artista Alexandra Grant, partenera de afaceri a lui Keanu Reeves, în vârstă de 46 de ani.

Cei doi s-au ținut în permanență de mână pe timpul evenimentului, iar actorul și-a privit tot timpul partenera cu mândrie, pe chipul său putându-se citi în sfârșit fericirea. Reeves și partenera lui se cunosc din 2011, când ea i-a ilustrat cartea de poezie Ode to Happiness, colaborarea lor continuând și în 2016, când Alexandra i-a creat ilustrațiile și pentru cartea Shadows. Un an mai târziu, cei doi au fondat împreună editura X Artists’ Books, iar în timp relația profesională a fost completată în mod fericit și cu o poveste de dragoste.

Keanu Reeves a trăit o dramă imensă

Despre viața amoroasă a lui Keanu Reeves se știe foarte puțin, cele mai multe povești fiind bazate pe speculații, pentru că nimeni nu a putut crede că actorul a petrecut aproape două decenii în singurătate. Puțini știu însă ce a dus la această autoizolare… La finele anilor ’90, Keanu Reeves și iubita lui, actrița Jennifer Syme, erau fericiți și pregătiți să devină părinți. Din păcate, micuța lor, căreia îi aleseseră deja numele – Ava – s-a născut moartă… Și de parcă asta nu ar fi fost de ajuns, în 2001, Jennifer a avut un accident de mașină, în urma căruia a murit pe loc. Avea doar 28 de ani…

Foto: Hepta, Profimedia

Actorul Keanu Reeves și iubita lui, Alexandra Grant, prima femeie alături de care s-a afișat la un eveniment în 35 de ani de carieră!Actorul Keanu Reeves și iubita lui, Alexandra Grant, prima femeie alături de care s-a afișat la un eveniment în 35 de ani de carieră!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton