Kate Middleton, un exemplu de stil! Poartă cercei de 9 dolari, deși își permite cele mai scumpe diamante!

.

Kate Middleton este, cu siguranță, Regina lucrurilor ieftine, reușind să arate spectaculos cu ținute și cu accesorii pe care și le permite orice femeie. Recent, soția Prințului William a accesorizat o pereche de cercei de 9 dolari la o rochie de 2.700 de dolari!


Kate Middleton este de multă vreme un style icon pentru femeile din lumea întreagă, care îi apreciază stilul vestimentar și îi copiază outfiturile. Iar uneori, acestea nici măcar nu trebuie să cumpere lucruri similare din magazinele mass-market, fiindcă Ducesa de Cambridge poartă de multe ori haine și accesorii accesibile oricui. În plus, Kate, spre deosebire de alte membre ale familiei regale britanice, poartă de mai multe ori aceeași rochie și aceiași pantofi, lucru pentru care este extrem de apreciată.


Kate Middleton a asortat la o rochie scumpă cercei de… duzină

Dat fiind că femeile din familia regală au un buget destul de substanțial alocat pentru ținute, acestea își permit o garderobă de designer și bijuterii pe măsură, pe care le folosesc în cadrul evenimentelor oficiale. Iată însă că Ducesa de Cambridge nu s-a sfiit să accesorizeze la o rochie scumpă cercei ce pot fi găsiți în  orice mall la un preț mai mult decât decent.

La începutul acestei săptămâni, Kate Middleton a dovedit încă o dată ce înseamnă cu adevărat termenul de influencer sau de trend-setter în momentul în care a apărut la primul său eveniment oficial din această toamnă într-o superbă rochie midi cu print floral la care a asortat o pereche de cercei ieftini. Urmarea? Rochia, un outfit Emilia Wickstead în valoare de 2.707 dolari, s-a vândut imediat pe site-ul netaporter.com, iar cerceii Accessorize, brand care a existat și la noi mulți ani, în valoare de numai 9 dolari, vor fi probabil cel mai vândut accesoriu al acestui sezon.



Drept dovadă că Ducesa de Cambridge nu-și alege hainele în funcție de preț stă faptul că, recent, la Wimbledon, Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi de 56 de lire, tot anul acesta a apărut pentru a treia oară într-o rochie de doar 65 de lire, iar în perioada în care a fost însărcinată a refolosit rochiile de la prima sarcină. Iar cei mici au fost crescuți în același stil, nu o dată fanii familiei regale remarcând la Charlotte și la Louis haine purtate și de George, cel mai mare dintre copiii Ducilor de Cambridge.


Foto: Hepta