Kate Middleton și Prințul William, cel mai influent cuplu din lume

 Ioana Motoc
.

Kim Kardashian și Kanye West, Victoria și David Beckham, până și Barack și Michelle Obama ar trebui să se dea din calea lor. Britanicii au ales pe principii patriotice, probabil, cel mai influent cuplu din lume: Ducele și Ducesa de Cambridge.

SYDNEY- AUSTRALIA - 16-APR-2014: The Duke and Duchess of Cambridge arrive in Sydney at the start of their Official Visit to Australia. After landing at Sydney airport Prince William and Catherine went to a civic reception at the Sydney Opera House. On arrival the royal couple stopped in front of the Sydney Harbour Bridge, attended the reception and met locals on a walkabout outside. Ph: Royal UK Tour Pictures via Royalfoto /iPhoto

2000 de respondenți au fost rugați să participe la sondaj, iar cei mai mulți dintre ei au făcut alegerea evidentă.

 

Pe locul doi au ieșit David și Victoria Beckham, pe trei, Regina Elisabeta și prințul Filip, Brad și Angelina alegându-se cu locul trei. Abia cea de-a patra opoziție a fost ocupată de liderul american și soția sa.

 

Se pare că motivele care au stat în spatele acestei alegeri au fost lipsa de aroganță a acestora, modestia, respectul pentru ideea de familie și cea de căsnicie etc.

 

Potrivit experților în relații Jo Barnett și Jo Hemmings, Will și Kate fac o impresie bună deoarece par să lucreze în permanență la relația lor, luându-și timp pentru fiecare, pentru plăcerile și pasiunile lor și făcând totul cu discreție.

 

Sursă foto: hepta.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton