Kate Middleton și Prințul Harry au o intrare secretă în barul lor favorit! Cei doi o folosesc și acum

.

Nu, nu este o greșeală! Este vorba despre Prințul Harry și Kate Middleton, soția fratelui său, care nu numai că împart o prietenie sinceră de ani buni, ci și… o ușă secretă în barul lor preferat, intrare pe care încă o mai folosesc!

Familia regală britanică  – și în special Prințul Harry, Prințul William, Meghan Markle și Kate Middleton – este mai comentată și mai urmărită decât starurile de la Hollywood, fiecare ieșire din casă a membrilor ei reușind să „rupă' internetul. Așadar, nu este deloc surprinzător faptul că aceștia sunt extrem de precauți în ceea ce privește viețile lor private. Desigur, vremurile de „glorie' ale Prinților Harry și William s-au dus, inclusiv mezinul, cunoscut acum câțiva ani drept „Prințul Playboy', fiind acum soț și tată dedicat, dar uneori aceștia încă mai au micile lor escapade. Singuri sau alături de soții…


Prințul Harry  a fost un petrecăreț în tinerețe

În timpul studenției, Prințul William se ascundea în spatele pseudonimului Steve, în timp ce alter ego-ul lui Harry în social media era Spike, însă aceste nick name-uri nu le erau de ajuns și în timpul escapadelor în oraș. Drept urmare, aceștia s-au asigurat că vor avea parte de intimitate în momentul în care ieșeau pe poarta Palatului Buckingham ca simpli „civili'.

Recent însă, a ieșit la iveală un secret foarte bine păstrat până acum… Conform Daily Mail, Prințul Harry are propria ușă secretă la intrarea în barul său preferat, ușă pe care, în vremea adolescenței sale efervescente, o folosea adeseori, în vizitele sale incognito. Ducele de Sussex nu a ținut acest secret doar pentru el și, cum barul respectiv este și preferatul cumnatei sale, Kate Middleton, acesta a împărțit intrarea secretă din spatele barului cu soția fratelui său și, se pare, face acest lucru și acum.


Oricât ar părea de ciudat, Kate și Harry au fost prieteni dintotdeauna, ea, el și William formând un trio formidabil cât timp mezinul familiei a fost burlac. Iar în pofida tuturor zvonurilor, tot Kate a fost cea care l-a sfătuit în privința lui Meghan Markle. Oricum, complicitatea dintre ei și simpatia pe care și-a poartă reciproc se văd cu ochiul liber în orice fotografie (vezi galeria!).

Harry și Kate se feresc de paparazzi…

Evident, nu este vorba despre o bombă oarecare, ci despre The Hollywood Arms, un bar select din Chelsea, unde vin persoane din high life-ul londonez și socialites, așadar Prințul Harry și Kate Middleton mai folosesc din când în când intrarea secretă, atunci când nu-și doresc să fie reperați de paparazzi. Chiar dacă se spune că familiile lor s-au despărțit din cauza neînțelegerilor dintre cei doi frați, dar și dintre soțiile lor, pe Harry și pe Kate îi leagă o prietenie prea veche, așa că nu vor renunța decât, cel mult, formal la relația lor…



Foto: Hepta