Kate Middleton a apelat la intervențiile estetice, pentru a scăpa de riduri? Adevărul despre scandalul "Baby Botox" de la Casa Regală Britanică

 Dumba Gabriela
.

Ritualul de frumusețe al lui Kate Middleton este de mult timp subiect de curiozitate pentru, iar scandalul „Baby Botox” a atras atenția lumii întregi. Numeroși specialiști au analizat fotografii ale lui Kate Middleton și concluzia a fost că și-a sters ridurile cu Botox, însă abia acum Casa Regală Britanică a făcut lumină în acest sens.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anul trecut, Dr. Munir Somji, de la Clinica London Medi-Spa, Harley Street, a postat câteva fotografii pe Instagram și a scris: „Lui Kate îi place Baby Botox'. În imaginea cu „înainte', este obosită și are riduri, iar în fotografia „după„,  pare neatinsă de cele trei naşteri. „Observaţi reducerea liniilor fine pe frunte?', subliniază medicul, potrivit pagesix. Totodată, acesta a insinuat că viitoarea Regină a Marii Britanii a optat pentru injecții cu botox pentru a-și ascunde ridurile fine.

„A noastră Kate iubește puțin de baby Botox', mărturisește medicul estetician.

„Pacienții vin de la mari distanțe pentru a-mi solicita această procedură. Este cu adevărat extrem de simplă. Nu există nicio scuză care să le permită doctorilor să-și lase pacienții cu sprâncenele în podea. Iată reducția liniilor fine de pe frunte, dar și felul în care aspectul porțiunii mediane a chipului s-a îmbunătățit după ridicarea cozii sprâncenei.

Citeste si: Elisabeta a II-a nu a vrut-o pe Kate Middleton în familie! De ce avea Regina „dubii serioase” față de iubita Prințului William

Magia în privința baby Botoxului este că nu te face să te simți atât de grea și îți reduce subtil ridurile, oferindu-ți o mai bună poziționare a sprâncenelor.', a mai spus medicul.

Într-o declarație adresată New York Post, un purtător de cuvânt al Palatului Kensington spune că postarea doctorului de la  Medi Spa este „categoric nerealistă' și „în plus, familia regală nu susține nicio activitate comercială acolo„.

Ulterior, Sammy Curry, managerul de marketing al Dr. MediSpa, a mărturisit pentru New York Post că medicul estetician s-a referit, prin sintagma „a noastră Kate', la „Kate a Marii Britanii', fără a insinua că Ducesa ar fi trecut pragul clinicii lor.

Citeste si: Cine este bărbatul pe care l-a iubit Kate Middleton, înainte să-l cunoască pe Prințul William. Acesta s-a căsătorit cu o femeie care seamănă perfect cu Ducesa

Ce este „Baby Botox”

Așa-numitul „Baby Botox'  este un tratamentul revolutionar  pentru mascarea micilor riduri de expresie care implică injectarea cu cantități multiple de toxină botulinică pentru a paraliza mușchii subiacenți.

Întrebat dacă Kate Middleton este într-adevăr un client al Clinicii London Medi-Spa – aflată la doar 10 minute de mers cu mașina de la casa ei – clinica a evitat un răspuns direct, invocând contractul de confidențialitate.

Specialistii spun că „Baby Botox' este același cu Botoxul clasic, doar modul în care este injectat este diferit. „Este depozitat în cantități mai mici în mai multe zone de-a lungul frunții și în jurul gurii. Cu Baby Botox nu veți avea aspectul ăla înghețat', spun aceștia.

Citeste si: Desertul preferat al Ducesei de Cambridge. Bucătarul regal a dezvăluit rețeta favorită a lui Kate Middleton

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton