Kate Middleton s-a afișat cu un accesoriu de 30$, cumpărat dintr-un magazin mass-market. Poți să arăți și tu ca Ducesa de Cambridge!

 Oana Pantazi
.

Fiecare apariție publică a Ducesei de Cambridge, Kate Middleton, e impecabilă și nu e de mirare că mii de femei vor să o copieze. De data asta, nici nu va fi greu, deoarece Kate a făcut furori cu un accesoriu ieftin, ce poate fi achiziționat din magazin!

Până să fie, oarecum, detronată în materie de fashion de către Meghan Markle, cumnata ei, Kate Middleton era trend setter-ul de la Buckingham. Asta nu înseamnă însă că Ducesa de Cambridge este mai puțin stilată… Recent, Kate Middleton le-a dovedit tuturor, încă o dată, că poate transforma un obiect banal într-un accesoriu fashion extrem de stylish.

Mai e cineva care și-a păstrat bentițele, elasticele de păr și agrafele folosite în școala generală? Ar fi fost bine, pentru că, iată, Kate Middleton este extrem de atașată de aceste accesorii și cel puțin pe unul dintre ele l-a readus la modă. Este vorba despre banala bentiță de păr, pe care Ducesa de Cambridge a ridicat-o la un alt nivel.

Kate Middleton a purtat pantofi Jimmy Choo și bentiță de la Zara!

Recent, Kate Middleton a participat alături de familia regală britanică la Royal British Legion Festival, unde, ca de obicei, a impresionat prin ținută. Ducesa de Cambridge a purtat o rochie cu decolteu bărcuță, pantofi Jimmy Choo, geantă Alexander McQueen la care a asortat o pereche de cercei din colecția Reginei și o… bentiță de la Zara (Sparkly Padded Hedband), de doar 30$!

Pasiunea lui Kate Middleton pentru bentițe nu datează de ieri, de azi, iar Ducesa de Cambridge și-a reiterat-o de câte ori a avut ocazia. Anul trecut, de Sărbători, Kate Middleton a impresionat prin ținută, la slujba duminicală de Crăciun ce a avut loc la Biserica St. Mary Magdalene, din Sandringham. Cu acea ocazie, Kate a purtat haina ei favorită Catherine Walker, pe care a accesorizat-o cu o achiziție recentă – o bentiță Jane Taylor de culoare albastră.

Cel mai cool accesoriu

De altfel, Kate a purtat același gen de accesoriu și în ziua de Crăciun, când, tot în drum spre Biserica St. Mary Magdalene, în dimineața de Crăciun, Ducesa de Cambridge și-a accesorizat haina de culoarea fructelor de pădure tot cu o bentiță Jane Taylor, de aceeași culoare. Conform descrierii producătorului, „această bentiță este sinonimă anilor 1930, fiind perfectă pentru cele care doresc să adauge outfitului lor un stil clasic și atemporal' și pare să fi fost făcută special pentru Kate Middleton.

De asemenea, Kate Middleton a purtat o bentiță a aceluiași brand, de data aceasta din catifea neagră, și la Westminster Abbey, la comemorarea a 100 de ani de la terminarea Primului Război Mondial. Accesoriul care a devenit deja semnătura personală a Ducesei de Cambridge a fost prezent și la botezul Prințului Louis, unde Kate a purtat o superbă rochie Alexander McQueen și, da, o superbă bentiță Jane Taylor, albă, împodobită cu detalii florale, demnă de o prințesă.
Trebuie să recunoaștem că Ducesa de Cambridge a reușit să transforme unul dintre cele mai banale accesorii – care multora dintre noi ne amintește de enervanta cordeluță obligatorie din școală – într-un item extrem de cool și, în egală măsură, stilysh. Nouă ne place!
Foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton