Kate Middleton, fără inelul de logodnă la cea mai recentă apariție în public. Ce motiv incredibil!

.

Când ai, ca Ducesa de Cambridge, un inel de logodnă în valoare de 250.000 de lire sterline, e imposibil ca cei din jur să nu-i remarce absența. Iată care este explicația faptului că, la ultima apariție în public, Kate Middleton nu a purtat solitaire-ul de la Prințul William!

La începutul acestei săptămâni, Kate Middleton a vizitat Evelina London Childrens Hospital, unde a participat la participat la un workshop organizat de National Portrait Gallery pentru copiii din spital. Cu această ocazie, cei prezenți au remarcat că de pe inelarul Ducesei de Cambridge lipsea faimosul inel de logodnă ce i-a aparținut Prințesei Diana. Și cum este vorba despre o bijuterie în valoare de 250.000 de lire sterline, fanii ducesei au vrut să știe care este motivul pentru care Kate nu mai poartă inelul cu safir și 14 diamante primit de la soțul ei…


Fără bijuterii în spital!

Răspunsul a venit în urma unei declarații de la Palatul Kensington pentru Hello Magazine și a fost unul total neașteptat – Kate Middleotn a trebuit să respecte politica spitalului londonez, care interzice purtarea inelelor voluminoase din cauza politicii de sănătate și siguranță a spitalului. chiar dacă în România o astfel de regulă poate părea de neînțeles, nici pacienților și nici personalului medical nu le este permis să poarte bijuterii – inelele cu pietre și cele voluminoase pot penetra mănușile chirurgicale, compromițând spațiul steril, și, în plus, metalele pot interfera cu zona de RMN. Și cum regulile sunt reguli chiar și pentru capetele încoronate, Kate Middleton s-a supus și și-a lăsat prețiosul inel de logodnă acasă pentru o zi.


Imaginea devenită virală

Marți dimineață, Kate Middleton le-a oferit un spectacol de zile mari celor prezenți la Evelina London Childrens Hospital, instituție pe care o patronează. Ducesa de Cambridge a ales pentru această ocazie un superb outfit Dolce & Gabbana, piesă pe care a purtat-o și în alte ocazii, fără să țină cont însă de starea vremii.

Pe scurt, dat fiind că vântul bătea cu destul de multă putere, iar fusta Ducesei de Cambridge era cloș, inevitabilul s-a produs încă de la ieșirea din mașină, și Kate Middleton aproape că s-a trezit cu poalele în cap… Soția Prințului William a dat însă dovadă de prezență de spirit și a reacționat aproape instantaneu în clipa în care a simțit că-i scapă situația de sub control, reușind să-și prindă cu mâinile pe lângă corp fusta.


Cu zâmbetul pe buze și în situații jenante

Reacția ei nu le-a scăpat însă celor din jur, deoarece Kate s-a amuzat
ca un copil, râzând din tot sufletul. Iar aceasta nu a fost singurul
moment dificil… În momentul în care s-a aplecat să primească un buchet
de flori de la o fetiță, ducesa a mai trecut printr-o serie de emoții,
însă a reușit, la fel ca prima oară, să treacă peste moment cu eleganță,
deși fusta ei părea că ține morțiș să se desprindă complet de ea. De
altfel, nu este prima oară când Kate Middleton s-a confruntat cu
vicisitudinile vremii londoneze, însă asta nu i-a știrbit cu nimic din
farmec, ba dimpotrivă, reacția adorabilă a Ducesei de Cambridge aducând
zâmbetul pe buzele tuturor celor prezenți.


Foto: Hepta, Profimedia