Kate Middleton, din nou însărcinată? Ce a răspuns Ducesa de Cambridge

.

Ducesa de Cambridge a fost întrebată recent dacă ea și Prințul William au de gând să-și mărească familia. Iată ce răspuns a dat Kate Middleton apropo de zvonurile că ar fi însărcinată…

Kate Middleton și Prințul William, alături de cei trei copii ai lor – Prinții George și Louis și Prințesa Charlotte.


Deși Prințul Louis, cel de-al treilea copil al familiei și al cincilea în linie directă la tron încă nu a împlinit un an, deja au apărut zvonuri că Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, ar fi din nou însărcinată. Dat fiind că, și înainte de a deveni mamă pentru a treia oară, aceasta a infirmat zvonurile până a făcut anunțul, fanii familiei regale britanice și-au pus întrebarea dacă nu există o șansă ca ducesa să devină mamă pentru a patra oară.

Aflată în Irlanda de Nord, la parada de St. Patricks Day, Kate Middleton a fost întrebată de cineva din mulțime dacă nu cumva este din nou însărcinată, fanii ducesei fiind curioși să afle dacă George, Charlotte și Louis vor avea un nou frățior sau o surioară. Kate Middleton a dat un răspuns criptic, dar extrem de rapid: „Un al patrulea copil? Mă gândesc că William ar fi puțin îngrijorat'.


Un nou bebeluș se va naște curând… Dar nu e al lui Kate Middleton!

Faptul că Ducesa de Cambridge a răspuns fără să ezite nicio clipă la întrebare, lasă de înțeles că Prințul William nu ar fi deloc încântat de ideea unui al patrulea copil. De fapt, nici a treia oară Ducele de Cambridge nu a fost extrem de entuziasmat, inițial, la gândul că va deveni din nou tată, fiind ușor speriat de tripla responsabilitate. Evident, faptul că ducesa s-a oprit în mulțime lângă cineva care avea în brațe un bebeluș și i-a spus că parcă și-ar mai dori un copil a alimentat zvonurile. Șansele ca aceasta să devină mamă din nou sunt însă destul de mici, și acum și, cu atât mai puțin, în viitorul îndepărtat, oricât de mult și-ar dori admiratorii ei și ai Prințului William.


Un nou bebeluș va sosi totuși curând în familia regală britanică – Meghan Markle și Prințul William urmând să devină părinți pentru prima oară la finele lunii aprilie.

Foto: Hepta

 

‘>