Kate Middleton a dezvăluit porecla adorabilă pe care Prințul George i-a dat-o tatălui său

 Oana Pantazi
.

Recent, Ducesa de Cambridge a dezvăluit porecla pe care Prințul George, cel mai mare dintre copiii cuplului, i-a dat-o tatălui său. Numele e nu doar old fashion, ci și amuzant și, în egală măsură, înduioșător.

Prințul William, Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, și cei trei copii ai lor, Prinții George (5 ani) și Louis (7 luni) și Printesa Charlotte (3 ani)

Prințul William, Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, și cei trei copii ai lor, Prinții George (5 ani) și Louis (7 luni) și Printesa Charlotte (3 ani)

Oricât de închistați în trecut și tributari unor obiceiuri străvechi ar părea membrii familiei regale, în intimidate ei nu își spun, evident, nici Alteța Ta și nici Majestate. Sunt exact la fel ca noi, așa că nu ezită să-și pună porecle sau să folosească diminutive de alint. Porecla Prințului William, dezvăluită recent de Kate Middleton, i-a încântat pe fanii familiei regale britanice și i-a crescut și mai mult cota de simpatie micului Prinț George.

Prințul William, în brațe la bunicul său, Prințul Charles, este cel mai vesel din poza de familie.

Prințul William, în brațe la bunicul său, Prințul Charles, este cel mai vesel din poza de familie.

Prințul George a poreclit-o până și pe Elisabeta a II-a

Recent, în cadrul unei călătorii în Leicester, unde au mers să transmită personal condoleanțe în memoria lui Vichai Srivaddhanaprabha, președintele clubului local de fotbal, cei doi duci de Cambridge au avut amabilitatea să răspundă și unor întrebări de natură personală. Așa s-a aflat porecla Prințului William, la auzul căreia toți cei de față au râs amuzați.

Nici Regina nu a scăpat de poreclă... Prințul George îi spune Gan-Gan!

Nici Regina nu a scăpat de poreclă… Prințul George îi spune Gan-Gan!

Se pare că aceasta a fost adoptată atât de Prințul George (5), cât și de Prințesa Charlotte (3), Prințul Louis (7 luni), fiind prea mic deocamdată… Evident, toată lumea s-ar putea întrebata care sunt variantele – Father? Daddy? Dada? Papa? Dad? William? Wills? Willy? Ei bine, niciuna dintre ele. Dacă stăm să ne gândim că tot Prințul George a poreclit-o pe bunica sa, Regina Elisabeta a II-a, Gan-Gan, trebuie să ne așteptăm la ceva mai bun.

Babacul William

Kate Midddleton a povestit că William juca fotbal cu copiii ieri-seară și unul dintre ei, cred că era George, a spus: Joci fotbal mâine, Pops?' Asta se poate traduce prin babac, batrân, bunic, chiar dacă este un apelativ folosit adeseori de către tineri, nu neapărat cu mod peiorativ, când se referă la părinții lor. Acest cuvânt este însă tipic anilor 70-80, cei care au copilărit atunci fiind foarte familiarizați cu el. Cine din generația decrețeilor n-a zis niciodată: Să văd dacă mă lasă babacu? Acum, 40 de ani mai târziu, cuvântul pare învechit, puțin îl mai folosesc, și mai puțini au auzit de el, iar când este spus de un copilaș de 5 ani devine de-a dreptul ilar. Hotărât lucru, Prințul George este prefaratul nostru!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton