Kate Middleton a dezvăluit ce poreclă are Prințesa Charlotte. E adorabilă!

Chiar dacă au sânge albastru, asta nu înseamnă că membrii familiei regale britanice sunt lipsiți de umor sau de spirit ludic. Toată lumea, începând cu Regina și încheind cu cel mai mic membru al familiei, are nume de alint. Recent, Kate Middleton a deconspirat porecla Prințesei Charlotte.

Poreclele sunt un semn de afecțiune, un cod secret între prieteni sau, în cazul familiei regale britanice, o oportunitate de a se lua reciproc peste picior. Iar aceste porecle, chiar dacă pentru cei mai mulți sunt amuzante, pentru posesorii lor pot fi uneori destul de dure… Cu toate acestea, Regina, copiii și nepoții ei nu par deloc să se supere, iar drept dovadă stau chiar poreclele!

Nimeni din familia regală britanică n a scăpat neporeclit…

Cea mai simpatică poreclă a primit-o chiar Elisabeta a II-a!

Regina Elisabeta a II-a este Gan-Gan, Gary, Lillibeth sau Saussage (Cârnăcior este porecla pe care i-a dat-o soțul ei, Philip), Prințului Harry i se zice Cheliosul sau Big Willy (Marele Willy, poreclă dată de Kate, doar ea știe de ce), Kate Middleton în intimitate este Duchess Do-Little (joc de cuvinte ce amintește de Eliza Doolittle și Pygmalion, dar care înseamnă Ducesa face puțin), Prințul Harry este Spike sau Hazza, Prințul George este Archie (cel puțin așa a declarat), iar nou-intrata în familie, Meghan Markle, este Tungsten (după numele metalului dur care se folosește la fabricarea oțelului), Ducesa Dificilă (după cum au botezat-o angajații Palatului) sau Flower (Floare), după cum îi spune mama ei.

Printesa Charlotte, alături de părinții săi și fratele ei mai mare, Prințul George.

Singura a cărei poreclă nu fusese dezvăluită era Prințesa Charlotte, dar iată că mama ei, Kate Middleton i-a dezvăluit recent numele, într-o conversație pe care a avut-o cu o bloggeriță din Marea Britanie. Ducesa de Cambridge a întrebat-o pe tânără despre vârsta băiețelului ei, pe care îl ținea în brațe și care, din întâmplare, se numea la fel ca fiul cel mare al lui Kate, Prințul George. Când a întrebat-o pe bloggeriță despre celălalt fiu al ei, aceasta a spus că Ducesa de Cambridge a replicat: „Oh, este de aceeași vârstă cu Lottie!”

Deci micuța și simpatica Charlotte a primit o poreclă la fel de adorabilă ca ea: Lottie, care este, de fapt, un diminutiv al numelui ei și care i se potrivește perfect.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton