Karmen va naște prin cezariană: "Sunt niște dureri pe care le scutești"

.

La finele săptămânii trecute, Karmen și iubitul ei Bogdan Căplescu au devenit o familie, iar în scurt timp urmează să devină și părinți. Karmen deja s-a decis – va naște prin cezariană.

La doar 21 de ani, Karmen a bifat unul dintre cele mai importante momente din viața ei – pe 28 iunie, artista a spus DA în fața ofițerului stării civile, ea și iubitul ei Bogdan Căplescu devenind o familie cu puțin timp înainte de a-i ura bun-venit fetiței lor, care va veni pe lume într-o lună.


Dat fiind că are doar 21 de ani și se află la prima naștere, Karmen a luat decizia să facă cezariană, artista motivându-și alegerea, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu’:

„Am oscilat foarte mult, dar în final am luat decizia de a naște prin cezariană. Sunt niște dureri pe care le scutești. Am auzit femei care au avut travaliu în jur de 20 de ore, e un chin prin care femeia trece. Eu cred că îți ia ani din viață. Este experiența mea. E decizia mea. Mama a născut prin cezariană, bunica a născut prin cezariană’, a explicat Karmen.


Karmen s-a căsătorit în mare secret

Vizibil emoționați, Karmen și iubitul ei Bogdan Căplescu au spus DA în fața ofițerului stării civile, la finele săptămânii trecute. Petrecerea a avut loc la un restaurant de lux din Capitală, iar Carmen a arătat senzațional, în pofida faptului că a purtat o rochie mulată, din care burtica de gravidă era foarte vizibilă.

„We said YES! Zambete, bucurie, familie  si oameni dragi! Am dansat pana in zori, am plans de fericire, a fost o noapte de neuitat! Multumim tuturor pentru prezenta si apreciem discretia. A fost o cununie restransa, plina de iubire si momente frumoase. Va iubim pe toti!, a scris Karmen pe una dintre rețelele de socializare.


Foto: Instagram