Karmen și soțul ei au făcut terapie de cuplu, după ce au devenit părinți: „Cu greu am trecut peste, eram destul de tineri și...”. Artista recunoaște că amândoi sunt geloși / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Karmen și soțul ei au făcut terapie de cuplu, după ce au devenit părinți. Artista și soțul ei, Bogdan Căplescu, formează acum unul dintre cele mai sudate și apreciate cupluri din showbiz. Însă, la fel ca mulți îndrăgostiți, și ei au trecut prin perioade mai delicate. Relația lor a fost pusă la încercare după ce a venit pe lume fiica lor, dar, din fericire, au învățat să treacă peste probleme. Iată cum au reușit!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Chiar și în cele mai sudate cupluri mai apar uneori discuțiile în contradictoriu. Voi cum vă rezolvați disputele și de la ce pornesc cel mai adesea? Ați apelat vreodată la terapia de cuplu?

Da, am fost la terapie de cuplu și am stat la povești, pentru că la noi s-a întâmplat totul pe repede înainte, amândoi eram destul de tineri și ne doream foarte mult să continuăm relația, însă eu treceam printr-o perioadă foarte dificilă cu depresia postnatală, el le avea pe ale lui și presiunea de a întreține o familie – fiindcă a trecut foarte repede de la stadiul de puști la stadiul de tată și soț.

karmenkarmen

Cu greu am trecut peste, dar iată că am reușit și în momentul față pot spune că lucrurile sunt super OK. Cred că pentru orice cuplu venirea unui copil creează o schimbare în viață și nu știi cum să te pregătești, n-ai de unde să știi cum e să ai un copil. Sper să nu trec și la următorul prin depresie postnatală.

Citește și: Karmen Simionescu va fi nașă pentru fetița surorii sale, Adriana: 'Sunt onorată. O fac cu tot sufletul'

Citește și: Karmen joacă în serialul Clanul, de la Pro TV! Ce rol are fiica lui Adi Minune: „E un semn de la Dumnezeu”

Citește și: Dinu Maxer, mesaj neașteptat pentru foștii socri, în direct, la TV, la câteva zile după ce a anunțat divorțul de Deea Maxer: „Părinții ei…'

Citește și: Premieră în istoria emisiunii Chefi la cuțite. Edina Rumelia Tăurescu a renunțat în timpul probei de gătit și susține că a fost sabotată: „Nu mă prezint așa'

Karmen și soțul ei au făcut terapie de cuplu, după ce au devenit părinți

Care e mai gelos dintre voi doi? Spuneai că și tu ai fost încercată de acest sentiment acum câțiva ani, după ce o altă femeie l-a sărutat în club. Povestește-ne tu mai multe!

Da, sunt geloasă. Nu știam că sunt geloasă până să fiu… „gelozită! Ce oferi, asta primești. Atât timp cât eu n-am fost obișnuită cu așa ceva, n-aveam de unde să știu cum e. Bobo e o persoană geloasă, dar nu exagerat. Cred că orice om e gelos și nu ține neapărat de faptul că ești frustrat. Dacă ceva e al tău, vrei să fie doar al tău. Dacă iubești o persoană, nu poți accepta să o împarți cu altcineva.

Cum s-a schimbat viața voastră de când ați devenit părinți? Mai aveți timp și pentru voi doi, vă mai faceți surprize ca la început?

Nu ne mai facem surprize ca la început, ce-i drept. Eu sunt mai romantică, dar mai important decât să facem surprize este să ne înțelegem bine și să ne oferim unul celuilalt liniște și afecțiune. Cred că o relație fericită nu ține doar de surprize. Dacă îi arăți celuilalt că îți pasă, ții la el și îți dorești ce e cel mai bun pentru el, cred că e de ajuns.

Care sunt planurile tale pentru restul anului? Ți-ai planificat deja vacanțele, concertele, pregătești piese noi?

În vacanță o să plecăm, de Paște, eu, Sofia și Bobo, în Deltă. Deocamdată sunt în perioada în care pregătesc un show și fac o structură pentru ceea ce înseamnă programul meu de entertainment, așa că nu am o listă exactă de concerte pentru moment. Ne pregătim pentru vară. Am lansat o melodie în limba română cu Juno, „Iubirea ta, și mai am niște piese foarte drăguțe pe care de abia aștept să le duc la bun sfârșit și să le lansez, tot în prima jumătate a anului 2023.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE APRILIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton